Az ünnepek idején sem hajlandó nyilatkozni az ingyenételosztás szigorításáról az egyházügyi államtitkár. A kereszténydemokraták alelnöke, Soltész Miklós a magyarországi egyházaknak nyújtott, 88 milliárdos támogatásról sem adott érdemi információt. A kormány az összegből a túlnyomórészt református egyházkerületeket támogatja, és az erdélyi is csaknem 27 milliárdot kap a választás évében.– Ételosztásra kinek lesz lehetősége? Ezzel kapcsolatos bármilyen szabályozás jönne, hogy ki oszthat ételt, illetve ha oszthat…– Most hál’ istennek nagyszerű lehetőség a bejelentésre, semmiféle szabályváltozásról nem beszélünk. Boldog új évet kívánok önöknek, a Hír TV-nek a dolgozóinak, sokan nem tehetnek róla, hogy ott kapnak munkát, egy józanabb tulajdonost kívánok önöknek, és mindaddig részleteiben egyébként a Hír TV-nek nem fogunk nyilatkozni, amíg bocsánatot nem kér a jelenlegi, kevésbé józan tulajdonos. Köszönöm szépen.– Az egyházi támogatásokról kérdezhetem-e, államtitkár úr?– Nem, nem köszönöm.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Soltész a béke és a szeretet keresztény embere. Mit mondana ha nem az lenne ?
namihami
Ennyit volt képes betanulni. Ha valami még jönne hozzá, az már törölné az eddigieket.
Ennyi fér bele abba az egybitnyi agyába. Ez ezt tudja, a Rezsibuzi a rezsiböffentést. Mindegyik egy-egy célra van idomítva. A riportereknek kéne tudni, hogy a felteendő kérdés kinek van fidióta-szinten betanítva. Mint a majmok, mindegyik csak a saját karikáját tudja átugrani.
hetöndöe
Én meg Soltésznak jobbulást,az elektrosokk csodákra képes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.