A Jobbik szerint a magyar hatóságok a diktatúrákra jellemző módon kezelik az olyan korrupciógyanús ügyeket, amelyekben a kormánypártok érintettek lehetnek, miközben az ellenzék ellen akár a "törvényeken átlépve" is készek fellépni.

Staudt Gábor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az elmúlt években minden napra jutott egy olyan korrupciógyanús ügy, amelyet "valamelyik hatóság elkent".

A Jobbik szerint a hatóságok a diktatúrákra jellemzően kezelik a korrupciós ügyeket

Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Fotó: MTI

Példaként említette erre, hogy az ügyészség elutasította az azeri korrupciógyanús pénzmozgások ellen tett korábbi feljelentéseket.

A Jobbik politikusa elfogadhatatlannak nevete, hogy a hatóságok ebben a témában annak ellenére nem indítottak vizsgálatot, hogy egy nemzetközi újságírószervezet 13 ezer oldalnyi dokumentumban tárta fel az ügyet, amelynek 9 millió dollár értékben vezethetnek szálai Magyarorszgára is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Tekintva, hogy diktatúra van Magyarországon. Jó reggelt! nem ártana felébredni, mert elsőként az összes most Orbánt szolgáló gyáva ellenzéki pártok lesznek az elsők akiket felszámolnak.
CsipkeRózsa
Stílszerűen kezelik, hiszen diktatúra van.
Yoda69
@peterkelemen: Ezt az LMP vagy a Momentum sosem ismerne be. Pedig egyertelmu, ha nem csatlakoznak az MSZP-DK kezdemenyezesehez, akkor marad fideSS es marad a diktatura es a korrupcio is. Sot, meg rosszabb lesz...
peterkelemen
@Yoda69: Tök mindegy ki melyikhez csatlakozik, mert egy diktatúrában mindig a diktátor és bűnbandája nyer. Csak és kizárólag a nép erejével lehet eltakarítani őket. Magyarországon nincsenek valódi ellenzéki pártok csak gerinctelenek, akik ott csücsülnek Orbán parlamentjében és szintén a nép pénzén élősködve semmit nem tesznek, pedig ennek megszervezése lenne a feladatuk.
Manhattan
@peterkelemen: A Jobbik világrendet akar változtatni, nem kormányt! Köszönöm, ebből nem kérek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.