Most a magyar családok biztonságban ünnepelhették a Karácsonyt, és biztonságban élhetik mindennapjaikat is - nyilatkozta a 888.hu-nak Novák Katalin, aki szerint Soros György megkéri majd az árát a választások idejére időzített pénzosztásának. Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk, stabil értékrenddel és világos célkitűzésekkel - mondta a Fidesz alelnöke, aki szerint a leszerepelt és felelőtlen ellenzék vádjaival szemben Magyarország minden tekintetben évről évre egyre jobban teljesít 2010 óta. 888.hu: Rendesen beindult a választási kampány., amelyben nap, mint nap csak azt lehet hallani, hogy az ellenzék szerint minden rossz. Hitelesen kritizálhatnak-e bármit is a kormány szociális intézkedéseivel és politikájával kapcsolatban a ballibek?Novák Katalin: Értelmes, építő jellegű kritikának természetesen lenne helye. Nincs nálunk a bölcsek köve, bizonyára hibázunk is, hiszen nagyon sok fontos döntést kellett meghoznunk az elmúlt években. Bizonyára lehetne még jobban...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ez az ájtatos csaj olyan hülye, hogy pont beleillik ebbe a vezetésbe.

Remélem jövőre - a választás után - nem hallunk felőle. A nép hülyítésének ideje lejár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Szörnyella de Frász , nincs is mivel ,,spekulálni,, hiányzik valami a sapka, meg a kendő alól de nagyon !!!
Nessy
Ennek a sok léhütőnek egy szája van, azt sem tudják befogni!
Fogalmuk nincs a való életről, arról mesélnek, amit a szúk környezetükben, meg a szolgálati autó ablakából látnak!
RonaGyuri
felelős kormányzat vagyunk, stabil értékrenddel és világos célkitűzésekkel - nos ezzel vannak a gondok;
csak remélni leget, hogy felelni is fogtok mihamarabb
ami az értékrendeteket illeti az egyértelmű műveletlen paraszt-suttyók értékrendje,
a célkitűzésetek az tényleg világos és egyértelmű: tömni a saját zsebeiteket! =))
kakaósbögre
én kérek elnézést.nem mindenki fideszes.
Grafix69
Novák Katalin , akkor oszd az észt , ha napi 500 forintból kell megvenned a kajádat a családodnak , aztán akkor spekulálhatsz arról mi lesz holnap amikor a 8 éves gyerekeden akkor lesz új cipő mikor a polgármester gyereke rá lép a lábára .
glorianna
"felelős kormányzat vagyunk"
khm... ha szerintük ilyen a felelős, akkor kormányozzon a felelőtlen...
Eladott Ország
369 millió forintért hirdetett villát vásárolt a XII. kerületben, Kútvölgy határán a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és Tiborcz István családja. Az épület 11 szobás, 393 négyzetméteres, eklektikus stílusban épült, tartozik hozzá 1500 négyzetméter, ősfás, enyhén lejtős, intim kert, terasz, gyönyörű zöldövezeti panoráma és négy hálószobával kialakított önálló lakosztály is...
Mészáros Lőrinc egy számítások szerint 273 millió forintot keres naponta, 11,4 milliót óránként, 200 ezret percenként. Ezt így magyarázta: „Hát lehet, hogy okosabb vagyok Zuckerbergnél, nem gondolja?” A fideSS politikusai megehetik a szaromat, kinyalhatják a seggemet bő nyállal,..Novák ribanc,..te is !
kissé felnőttem
Ajjaj elakadtam bocs, biztos ez? ja hogy 2017 vicce és lesz még több ilyen is ? Akkor miért mennek Londonba egyre többen? Ja igen majd a levél hazahozza őket amit kapnak, ? avagy, vagy nem
Eladott Ország
@Horizont: atlatszo.hu/2017/10/24/kertes-villat-vasarolt-tiborcz-istvan-a-miniszterelnok-veje-kutvolgyben/
24.p3k.hu/app/uploads/2017/10/ingatlanbazar_haz_kulso.jpg
A 369 millió forintért hirdetett Kútvölgy-virányosi villa
Novák Katalin: Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk. Hát akkor mi te szervilis seggnyaló ,büdös ribanc?
kissé felnőttem
katika a viki nem a nyugdijasokra hajt ? vagy ez csalóka álom? meg a meg
a külhoniakra ? akkor minek postáz annyit feleslegesen. ja hogy mi fizetjük igy neki nem kerül semmibe, ő nem adózik csak mi?
Értem erről nem nyilatkozhat. varju bácsi itt cserregi : Kár kár hess madár
Hari
Meg kell ám becsülni az alelnöki avanzsálást, nem is spekulánsok, hiszen egy percig nem spekulálnak ha lopni, csalni , hazudni kell.
tudode
Tárgyilagosan!
Ha már RÁSZÁNTÁK MAGUKAT arra Novák Katalintól kezdve az összes, a kormány-, és pártelnök által a szakágazatokat államtitkári szintre alacsonyítva annak érdekében, hogy BÁRHOL ő villogjon azzal amit az alárendeltségébe tartozók KÉPESEK KIMASSZÍROZNI,.lobbizni saját szakterületük koldusszinten tartásához abból a forrásból, amellyel a MINDENHEZ, ÉS SEMMIHEZ SEM ÉRTŐ A GYERMEKKORI ÁLMÁT, és a haverok barátok szájának betöméséhez vonja ki a forrásokat, a KÖZJÓT SZOLGÁLÓK elől!!
.
Némi szerencséje az országnak az, hogy azért szakemberek is BEKERÜLHETNEK ebbe, a szabályos államként működni képtelen kormány bármely szintjére, mert különben még TÖBB százezer CSALÁD akaszthatná fel a szögre a gyermeke éhes száját.
.
A történelem folyamán az is BEIGAZOLÓDOTT, hogy nem csak VERBÁLIS HÁBORÚSKODÁS IDEJÉN, ágyúdörgések közepette is MŰKÖDÖTT AZ ANYAI ÖSZTÖN, ha nem így lenne, lett "volna", az ide, oda vándorlás ellenére MÉG ENNYIEN SEM ENNÉK a magát EGYSZEMÉLYI VEZETŐNEK kinevezett, az alattvalóknak a SZAKEMBEREK ÁLTAL KILOBBIZOTT, Orbán odavetett morzsáit.
.
Remélhetőleg a SZAK-ÁLLAMTITKÁROK szeme is lángolt, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az év végén még többek között 37 milliárd forintot ÁLDOZOTT A MAGYAR NÉP focira akkor, amikor ÉHEZŐ GYERMEKEK élnek ebben az országban, és az EGÉSZSÉGÜGY, a szociális ágazat, stb. IS UTOLSÓKAT RÚGJA a XXI. században szükségtelenűl!
.
Hogy tud ezzel szembenézni, remélhetőleg szemlesütve, mint anya is pl. Novák Katalin államtitkár asszony, ANNAK A TUDÁSNAK A BIRTOKÁBAN, amely szükséges a betöltött tisztségéhez???
staro2
Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk,
Nagyszerű!
Akkor nem kell keresni a felelősöket.
Találkozunk a bíróságon!
relatív
Ez az ájtatos csaj olyan hülye, hogy pont beleillik ebbe a vezetésbe.

Remélem jövőre - a választás után - nem hallunk felőle. A nép hülyítésének ideje lejár.
cs.n.
Akkor én ezt most jól nem fogom elolvasni. Minden napra jut valami felelős kormányzati észosztó, már unom.
Köb Jani
@relatív: Te hova illesz be, kíváncsiságból kérdezném?
relatív
@Köb Jani: @Köb Jani: Nem alaptalanul bírálom - talán erősebben IS - az illetőt, mert folyamatos megnyilatkozásainak ( politikusról van szó, akit mindenki kritizálhat, még Te IS (!) ) csak olyan kincstári optimizmusa van, a tényekkel nincs köszönő viszonyban.

Mások személyének ( magán személyek ! ) firtatása pedig nem illik. Annak ellenére elterjedt a hozzászólok személyének, és nem a véleményének kritizálása az utóbbi időben, ezt észlelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.