Nem a pedofilmentegető Milo Yiannopoulos lesz az egyetlen szélsőséges. A német neonáci szcéna egyik legismertebb figuráját is vendégül látják azon a január végi rendezvényen, amit a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával rendez a Schmidt Mária-féle Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány – írja a Magyar Nemzet. Az Európa jövőjéről szóló, a Várkert Bazárban rendezendő konferencián magyar részről mások mellett Szijjártó Péter, Deutsch Tamás és Csányi Sándor OTP-vezér vesz részt. ... A Nemzet szerint azonban nem ő az igazi botránykő, hanem Götz Kubitschek, aki rasszista, iszlámellenes, szélsőjobboldali nézeteket terjesztő intézeteket, kiadókat és folyóiratokat működtet. Jó kapcsolatot ápol a neonáci Nemzeti Demokrata Párt számos politikusával, befolyását az AfD-ben is próbálta növelni, a párt alapítója, Bernd Lucke azonban személyesen akadályozta meg felvételét. Az idei frankfurti könyvvásáron Kubitschek botrányt csinált, szkinhedeket és...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Egy kis adalék a díszvendéghez:

„Vannak jó szándékú meleg emberek, akik csak nyugalomban szeretnének élni, és van egy kisebb, de nagyon hangos csoport, amelynek tagjai pedig folyamatosan provokálnak.”

"Az idézet Novák Katalin államtitkár pénteki interjújából származik, aki éppen genderügyben fejtette ki a nézeteit, és bár egyáltalán nem erre gondolt, véletlenül szinte pontosan leírta a kormány januári konferenciájának díszvendégét, Milo Yiannopoulost. Aki meleg is, hangos is, folyamatosan provokál ..."

."...hogy ne fogjuk szalvétával a kérdést, itt egy jellegzetes idézet tőle:"

" „hány fekete farkat kell még leszopnom ahhoz, hogy ne nevezzenek neonácinak?”"
Lepényleső
Madarat tolláról,embert meghívottjáról. Aztán amikor majd tombolnak mint ezek most,akkor
már fölösleges,ne siránkozz.
bencemacska
Undorító egy társaság gyűlik össze!
Kultúrember biztos nem megy el meghallgatni őket!
Csak Csányi csodálkozom, hogy kerül oda.
Persze : Pecunia non olet!
CsipkeRózsa
David Irving, akit elítéltek holokauszttagadásért, többször járt Magyarországon a MIÉP meghívására, előadásokat tartani. Akkor még nagyobb volt a felháborodás itthon, azóta megsüllyedt az ingerküszöbünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.