Egyszerűen nem hajlandó semmit sem mondani. Szerdán írta meg a Népszava, hogy Kósa Lajos édesanyja még tavalyelőtt megvette egy mátészalkai, sertéstenyésztéssel foglalkozó Kft. üzletrészének a felét: Kósa Lajosné Bacskó Katalin 2015-ben vásárolta be magát a sertéstenyésztéssel foglalkozó Méker Kft.-be. A lap most újabb összefüggéseket tárt fel, és ismét megkérdezte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős minisztert. Kósa korábban nem válaszolt a Népszava kérdéseire, csupán egy rövid közleményt adott ki. Most azonban már válaszolt, ám ennek sem volt túl sok értelme. A miniszter ugyanis csak a szokásosat mondta: „Nem közszereplő magánemberek magán ügyleteiről nem áll módomban nyilatkozni, és nem is lenne helyes.”

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Na, nem kell itten a süket dumát lökni. Igenis Magyarország jól teljesít. Egy 82 éves nyugdíjas, aki védőnőként és bölcsi vezetőként dolgozott, meg tud venni egy sertéstelepet. Ergó, a nyuggerek ne sipánkodjanak, nagyon is jól megy a dolguk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Mi az, hogy magánemberek magán ügyleteiről nem áll módjában nyilatkozni, és nem is lenne helyes??? Az nem helyes, hogy harácsmániájukban már a pereputtyuk nevére vásárolgatnak a közösből! Az öregasszony is olyan, mint a fia. Gerinctelen hazug magánémber.
Lepényleső
Egyszer ha majd megérti mi lett volna helyes,fejvesztve menekülne,ha arra még módja lesz?
nemkati
@Lepényleső: Megérti? Ahhoz agy is kellene.
karma1
@Béla333: 15.11-re: De van... A leszbi feleseget is belekeverte, de szerinte az se lesz kozszereplo, ugyebar...Annak "csak" 125 millas vagyont szerzett. (ez lett volna a valaskor torteno vagyonelosztas? Szerintem Akos erre is siman ra fog kerdezni, remelem. lesz ideje csobe huzni ezt az idiota kupaklalat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.