Más kormányoknak miért nem volt ennyi pénze, amit ezek nemcsak szétszórnak, de számolatlanul ellopnak? Már idejárnak a közel-keletről a pópák pénzért. És van nekik. Medgyessy kormányának és a többieknek miért nem volt? Van válaszunk, amely közel járhat az igazsághoz. Egyrészt a gyalázott Európai Unió pénze, amely euro milliárdokat jelent, másrészt megspórolják a népen. Azt a pénzt osztják, amit nem adnak oda az egészségügyre, oktatásra, a pedagógusoknak, a közalkalmazottaknak, nyugdíjasoknak. Más kormányok azért voltak mindig szegények, mert egyrészt nem ömlött be az uniós pénz, másrészt ami volt, azt odaadták az embereknek. Most az embereknek pénz helyett, szolgáltatás helyett ellenségeket és az ellenség gyűlöletét adják. Ez elég, kielégíti őket. Más kormányok egyetlen nem létező ellenségtől sem mentették meg a népet, muszáj volt a jólétükkel foglalkozni. A munkavállalók jelentős részéből nem csináltak közmunkást. Nincs se rendes munkabér, se munkanélküli segély, tömegek...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Éppen ezért az Uniónak már régen be kellett volna fagyasztani az összes uniós pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@human: Észre fogja venni a lakosság, mert a megszűnő EU-s pénzeket majd a lakosságtól fogja beszedni a rezsim.
Grafix69
@F_Viktor: Így is beszedi , már a fingásér is adót kell fizetni , csak az ilyen Vajna Nemzeti Arany Hörcsögöknek nem kell.
F_Viktor
@Grafix69: Hidd el, lesz még ennél rosszabb... Sokkal rosszabb.
peterkelemen
@F_Viktor: Igen, ebben igazad van. Szerintem Martin Schulz jobb lenne :D Az nagyon nem csípi Orbánt és ezerszer keményebben bírálja. Írjunk neki levelet, hogy helyezzen még nagyobb nyomást Orbánra :D Minél többen írunk annál nagyobb az esély, hogy foglalkoznak vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.