Vajon leülnénk-e kártyázni egy partiba, ahol már a játék elején mindenki tudja, hogy az egyik partner cinkelt lapokkal játszik? Részt vennénk-e olyan futóversenyen, ahol csapatunk tagjainak lábaira öt-öt kilós súlyok vannak erősítve, a többiek viszont szabadon futhatnak? Beszállnánk-e olyan versenybe, ahol még el sem kezdődött a versengés, de már győztest hirdettek? Versengenénk-e a győzelemért olyan körülmények között, amikor ellenfelünk még a célegyenesben is változtathatja a verseny feltételeit?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem azon kellene agyalni hogy bojkottálni kellene a szavazást!teljesen rossz stratégia. Minden jó érzésű embernek el kell menni szavazni és vinni kell magával még egy embert!!!Ha nem megyünk el szavazni az csak a mocskos geci fityfasz malmára hajtja a vizet.higgyétek el hogy a fityfasz birkák mind elmennek szavazni!!!És így beérik a csuti geci viktor szopkin álma!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Kedves fideszes Debil Mária! Anyukádat bojkottáljad ne a magyarok utolsó esélyét.

Aki ilyen csökkentértelmű az bátran bojkottálja saját magát ha csak ennyi esze van. Na persze ha megbízásból teszi..
justhpeter
@Peller Anikó: Utolsó esély akkor lenne, ha lenne miből választani. De nincs ! Ez az "ellenzék" minden csak nem ellenzék. Arra sem alkalmasak, hogy kitöröljem velük. Pedig volt rá 8 évük. Azaz 8 évig fizettünk egy ellenzéknek mondott valamit, ami nem az volt. Azért a pénzért nyalókát is vehettünk volna.
glorianna
Elkésett a bojkott, '14-ben lett volna értelme - az volt az első választás az alaptörvény és a módosított választási tv. életbe lépése után. De most már csak duzzogásnak hatna :(
Peller Anikó
@justhpeter: lesz miből választani, nyugodt lehetsz. Olyan hosszú lesz az ikszelős cédula, hogy végig sem tudod olvasni.

Nemis tudom az ikeszelős hülyebélák hogyan fogják rajta megtalálni az elempét. A jobbikot mondjuk biztos könnyű lesz a jobb oldalon, a nemeszpét meg a bal oldalon. De csak ha nem fordítva fogod a pappirost.
quadrocopter
Baromság, ez csak a hordát erősítené! Mindenki vigyen magával még két embert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.