György autóval lépett meg Budapesten a Páskomliget utcából az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől szilveszter hajnalán. Az üldözés végül gyalog folytatódott, ahol hamar elfogták a rendőrök a hétszeresen is keresett férfit.

A BRFK közleménye szerint a XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei december 31-én 1 óra körül a XV. kerületi Páskomliget utcában megpróbáltak "intézkedés alá vonni" egy személygépkocsit és annak sofőrjét, de az autót vezető férfi a rendőrök jelzése ellenére nem állt meg.

Elmenekült a rendőrök elől – hétszeresen körözték

Fotó: pixabay.com CCO

A férfi az autójával egészen a XV. kerületi Bezerédi Pál utcáig hajtott, ott kiszállt a járműből és megpróbált elfutni a járőrök elől, akik azonban 1 óra 26 perckor elfogták.

A rendőrök a férfit a XV. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol megállapították, hogy a 32 éves budapesti K. György ellen hét körözés van érvényben, "elszámoltatása folyamatban van" a BRFK szerint.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Azért jó lenne tudni, h miért is körözték... tanúként nem jelent meg idézésre, esetleg csúnyákat mondott a felcsúti cigányra, netán megabuzálta baukó évát vagy fingott a templomban a szentmise alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.