Az Ész-Ker meghatározó tulajdonosa jelenleg Kárpáti Péter, aki több ponton kötődik a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz. A Tiborcz-féle – Orbán Viktor vejéhez köthető – üzleti körhöz tartozó tanácsadók 708 millió forinttal többet kapnak a februárban megszabott árhoz képest.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Magyarország jobban teljesít, a vő csapata pedig
jobb az ov(r)ális szobában !!! Ugye tiborcka ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Anyám!Hogy mekkora élősködő siserehadat kell még eltartanunk?!Nekem ebből az jön le,hogy talán azt érzi ez a rablóbanda,hogy a választáson nem lesz tuti a siker,ezért minden forintot igyekeznek kipucolni a bukszából.Azt meg nagyon remélem,hogyha végre eltakarodnak,azért ezeket a pénzszórásokat kivizsgálják,mert nagyon sokan nagyon szomorúak leszünk,ha ezek csak úgy megússzák...
namihami
Biztos ő ért hozzá a legjobban.
De lehet, hogy csak ez is jól választott barátot, mint a Pénztároslölő. És az se akármilyen tudás.
Csizmás Kond
...egy félév múlva mindenki rokonságát baráti kapcsolatát ismerni fogjuk...
olivér
@csipetke: dehogyis,biztos a választási siker,miért is kellene leállítani az üzletmenetet.Asszem a lelki és testi egészség miatt jobb lenne kiszállni a netből,mert ezt a sok mocskosságot már nemigen bírom elhordozni.Nem tudom miért akarok mindenáron objektívebben tájékozódni?Csak megnézném az m1 híradót és jóvan!Társadalmi léptékben úgysem számítana!
F_Viktor
@olivér: Írod:
"Nem tudom miért akarok mindenáron objektívebben tájékozódni?Csak megnézném az m1 híradót és jóvan!"

Igazad van, ezen már én is elgondolkodtam, hogy a közmédián és a habony-, pénztáros médiáin szocializálódott birkák milyen mosolygós, boldog fityesz szavazók...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.