Hadházy Ákos LMP-társelnök rákérdezett, hogy áll a nemzeti konzultációk dokumentálása a Postánál, válasz helyett azonban csak kioktatást kapott.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke arról érdeklődött nemrég, hogy mikor tekintheti meg a visszaküldött nemzeti konzultációs ívekről szóló postai nyilvántartásokat, ám válasz helyett valami egészen mást kapott.

Hadházy rákérdezett a nemzeti konzultáció nyilvántartására – a válasz nem volt meglepő

Fotó: kormany.hu

(Hadházy az Indexnek a fotó megjelenése után elmondta, a mögöttük látható dobozok üresek voltak.)

A Hír TV cikke szerint Hadházyt Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszadás helyett bocsánatkérésre szólította fel Hadházyt, mondván a politikus azzal, hogy megtámadta a nemzeti konzultációs íveket, azzal az azokat visszaküldőket is megtámadta. 

Hadházy egyébiránt a napi bontásra lett volna kíváncsi, hogy naponta mennyi, a Soros-tervről szóló konzultációs ív érkezett be a postára a határidőig.

(Címlapi kép: kormany.hu)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Fideszék komolyan vették a viccet.
A teremtéskor,miután létrejöttek az emberi szervek vitatkozni kezdtek egymás között: Ki legyen a főnök?
-az AGY azt mondta:nekem kell főnöknek lennem,mert én igazgatom a többi szervet.
-a SZEMEK így: csak mi lehetünk hiszen a látásunk igazít el benneteket a világban.
-a SZÍV: no nem ,hiszen én látlak el benneteket az éltető vérrel.
-a GYOMOR is jelentkezett: én leszek a főnök és táplállak benneteket.
- a LÁBAK is beleavatkoztak: mi cipelünk benneteket mi leszünk a főnökök.
Miután nem tudtak megegyezni, elnapolták a tárgyalást.
-ekkor megszólalt a SZAR: én leszek a főnök!
A szervek majd elgurultak a nevetéstől.
Nevessetek csak,így a SZAR,majd meglátjuk ki a főnök és 5 napig nem jött ki.
A test belegörnyedt a fájdalomba,a szemek elhomályosultak,a szív majd megszakadt,a gyomor kínlódott,a lábak beleremegtek és

ekkor egyhangúan felkiáltottak: Legyen a SZAR a főnök!
ÉS AZÓTA MINDEN SZARBÓL LEHET FŐNÖK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Béla333: ...Egyetértünk ... De ha gazdag demokratikus államok nem tudják megoldani a problémákat , hogy oldja meg egy eladósodott kis ország ..?? Söprünk --söprünk 27-éve de a szél valahogy mindig vissza hozza a szemetet akárki kezébe is van söprű..Valahogy a politikusaink csak ellenzékben tudják mit kell csinálni de a hatalomba kerülve elfeledik ..Egy dologban mindig egyformák az adóztatásban ..Minden választás után azzal jönnek az elődeik elszórták a pénz ADÓT KELL EMELNI ..Széll Bernadett meg is mondta 4 ezer milliárdot ad az oktatásnak , a tanárok bérére amit PROGRESZÍV adózással oldana meg de kell 8 ezer milliárd az egészségügyre ,is meg nyugdíjakra is ,meg eladósodott emberek megsegítésér is ,meg a létminimum alatt élőknek is STB ..DE H O N A N ??? Hát IMF hitelből ...A kör bezárult ..Ja közbe beengedtük a bevándorlókat azokra majd fizet Brüsszel ha nállunk is annyian lesznek mint más nyugati államba addig a MI ADÓNKBÓL ÉLNEK .. Szóval nem is olyan egyszerü a söprögetés ..
Béla333
@gulyasgyula: 13.18
Szerintem Szél Bernadett a lopások drasztikus leállításából, a felesleges költések megszüntetéséből számít plussz forrásra, nem emlékszem, hogy valaha is mondott volna olyat, amit neki tulajdonítasz! (progresszív adózás, új hitelek felvétele, a régiek kiváltásán túl, stb, stb)
Egyébként meg a 27 éve tartó sepregetésnek semmi nyoma szerintem: sem a politikusok nem ülnek azért, hogy szövetségben lopták szárazra az országot, sem annak nincs nyoma, hogy ennek a helyzetnek a megszüntetése fontos lenne a bűnöző politikusainknak!
Szél legalább tenni is akar ez ellen, már ha kellő bizalmat kap erre a választóktól!
gulyasgyula
@Béla333: ...Nem régen mondta a 4 ezer milliárdot és a progresszív adózást ..A többi már adódik magától mert nem csak az oktatásra kell rendbe tenni ..Ígérgetésből eddig se volt hiány csak a betartása maradt el ..Azért nem hiszek én már egy politikusnak se ..Ülni meg azért nem ülnek amit a Tocsik ügynél megmondták ..Minden """ törvényes csak nem etikus "" ezért pedig nem jár börtön ..Ki van ez találva ..Kívánom hogy ne csalódj a következő kormányba de én már nem hiszek bennük ..
lusta
@gulyasgyula: Drága sztrovacsek, ha valamiről hiányos ismeretei vannak, akkor ne jöjjön itt a hülyeségével. A jenkik komolyan vesik a fegyveres támadásokat, ha valaki hülye, akkor ne lepődjön meg, ha lelövik.
Nem álmaim asszonya Szél Bernadett, de számoljon. Tavaly hány milliárd ment stadionokra, külföldiekre, plakátkampányra, Külföldi és hazai egyhéázakra, ˝alkotmányos˝ költségekre? Na látja, nem kell elvenni senkitől sem. A progresszív adózásról ajánlom Warren Buffet szavait. Nézzen utána, talán tanul belőle valamit.
gulyasgyula
@lusta: ..Egy : Ne személyeskedj mert tudok olyan trágár hangot használni hogy nem teszed ki az ablakba ..Olvasd el a történetet , egy névtelen feljelentés alapján ment ki a WATT , betörték az ajtót és lőttek ..Még a cik író szerint is vétlen volt az illető..A Széll Bernadett cikke még mindig megtalálható a HÍRSTART -on ..Ha Te magtudod mondani mennyit költött a fidesz feleslegesen és megemelem a kalapom de nem valószínü hogy elég lenne a problémák megoldására ..
kukac50
Mindent megmutatnának ,ha igazak lennének azok a számok amire a Fidesz hivatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.