Hosszú idő óta nem történt ilyen.  A kormányfő korábban egy percre sem maradt védelem nélkül, Orbán Viktor házának környékét még 2013-ban zárták le. Azóta a TEK főigazgatója rendszeresen felülvizsgálta korábbi döntését, amely mindig a „szükséges ideig” szólt, legutóbb 2017. december 31-én 24. 00 óráig tartott. Most azonban hiába kerestük a Terrorelhárítási Központ honlapján – reggel 7 óra 30 perckor – nem találtuk nyomát annak, hogy Hajdu János vezérőrnagy újra meghosszabbította volna a személy- és

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Boldog új évet kívánok orbánc viktátornak az első börtön évre ,jó egészséget is ,hogy minél tovább húzza a majdani elmegyógyintézeti kezelést ahol a muszáj kabátot is rá adják erre a főge@ire! Pofátlan adóforint pazarlás a TEK ( saját hadsereg ) védelme ennek a törpe diktátornak és korrupt szemétládának ugyan ki akarna mártírt csinálni belőle? Majd rárohad a műanyag lakat erre a szemétládára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Lócicin vagy ismét bocskoros csicska! Ütnek téged, mint a répát, talán azért, mert borzalmasan buta vagy - nem?
A birkák még nem közösítettek ki szégyenükben?
quadrocopter
@durbincs: Lócicin vagy ismét bocskoros csicska! Ütnek téged, mint a répát, talán azért, mert borzalmasan buta vagy - nem?
A birkák még nem közösítettek ki szégyenükben?
nemkati
@durbincs: De bizony hogy van ám!
Csak puliszkát nem főztem és nem is ettem még, de nem is hiányzik.
dr. prédikátor
Na te baromállat !!! ezt mind magadtól irtad le , vagy segítettek neked te köcsög pityuka!!!
Eladott Ország
@durbincs: bocskor lengedezik a szélben, ...a lábunk talpát nem mi borotváljuk ezen a vidéken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.