Az OMR-hez képest minden hatályban lévő törvény – beleértve az Alaptörvényt is – és jogszabály az OMR értelmezésének és végrehajtási utasításának tekintendő. Az OMR kihirdetése mellőzésének napján lép(ett) hatályba, 30 évre visszamenőleg is.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Rockxy: Lehet, hogy nem jó számtan tanárunk volt anno?
2,3 millió + 1 millió levelezőtagozatos együtt véve is kisebb része a 8,5 millió felnőttnek. 8,5 - 3,3 = 5,2 millió.
Egyébként hisztis a svábhegyi betegszamár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Eladott Ország: Ebből látszik, hogy mennyire keresztények és mennyire demokraták Illiberália eltartott parazitái!
lusta
@tudode: Valaki könnyelműen dolgozott. Rövidesen kirúgják. a bölcsödék kimaradtak, amik nemzetbiztonság alapkövei.
tudode
@lusta: .
Hát ez az!
A félmunka NEM MUNKA még az alattvalóknak sem, mert attól felfordul a HÁZTARTÁSUK, ezektől pedig "szinte minden szinten" az EGÉSZ ORSZÁG EGY KUPI!
.
Ilyen süket indokot, hogy a NATO miatt buzerálják az óvodákat, iskolákat, EZ AZ ÚJ ÉV LEGVACAKABB VICCE, "ha nem zörög az ég valójában"!
lusta
@tudode: Ellenben senki sem tiltakozik és senki sem modja ki, mindez baromság. Helyette rettegnek, féltik az állásukat. Mondok egy példát. A lngyeleknél az orvosok megelégelték a dolgot és nem hajlandóak hülyére gürizni magukat. Rengeteg kórházban egyszerűen megszűnt az ellátás, pedig a dokik csak azt mondták, hogy be kell tartani a munka törvénykönyvét, ott le vagyon ám írva, hány órát kell dolgozni, mennyi túúlórát és milyen pihenőidőket kell biztosítani. Ennyi. Nálunk mindenki retteg, na bumm, egy Sándor Máriát hülyére vettek, mindenki hümmögött, igazat adott neki, de kiállni mellette és követni már senki sem volt hajlandó. Ellenben ha mindenki csak a törvény, az előírást tartja be, nem tudnak mit csinálni, de mint írtam, MINDENKI.
Nessy
@lusta: Ez kis hazánkban lehetetlen! Pláne nem a feudális hierarchiával rendelkező egészségügyben.
tudode
@lusta: .
Igen. A lét a tét. Az információáramlás nem JUT EL AZ ALATTVALÓKKÁ SILÁNYÍTOTTAKHOZ és dívik a karakter-gyilkolás ezerrel. A Budai 1500 feljelentéséből egy, két vitatható elítélés volt.
.
Szinte minden szinten az ELLENSÚLYOKAT ÉS FÉKEKET a csuti bírtokolja az illegitim párt alaptörvényével élve. Az IMF kölcsön is azért fizette vissza KÖLCSÖNBŐL, mert rosszul viseli az ellenőrzést!
.
Még a sajátjait is PARKOLÓPÁLYÁRA rakja, pl. Illés Zoltán, Árgyán József, Holloda Attila, stb. Arról nem is szólva, hogy a 37 FIDESZ ALAPÍTÓBÓL 3-4-en rontják a levegőt az Ország Házában.
.
Még a fekete ruhás NŐVÉRT IS ellehetetlenítették, akihez akik melléálltak ÁLLÁSUK UGROTT!
.
Ezektől "csak" akkor lehet megszabadulni, ha ELGÁNCSOLJÁK MAGUKAT, mert minden ennek az egy-két izének a kezében van. Az ügyészség nálunk zéró, véd., és dacszövetség,de
.
----- Miniszterek rácsok mögött
http://nepszava.hu/cikk/1143436-miniszterek-r...
.
stb-. stb. stb.
.
EZT AZ ORSZÁGOT AZ ELHIVATOTTSÁG TARTJA ÉLETBEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél