A szabadkai születésű Fehér Norbert 5 embert ölt meg. Spanyolországban fogták el. A bolognai rendőrség nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeken a szerb állampolgárságú, de magyar származású Fehér Norbert lelő egy kocsmárost az olaszországi Budrióban. A szabadkai születésű Fehér Norbertet Szerbiában rablásért és nemi erőszakért körözték. Olaszországba menekült, ahol főként nyaralókba tört be. Tavaly áprilisban egy vadászpuskával ment be kirabolni a budrói kocsmát. A kocsmáros elvette tőle a puskát és többször meg is ütötte vele. A dulakodás közben Fehér pisztolyt rántott, és a felesége szeme láttára lelőtte a férfit (ez nem látható a felvételen).

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ajjajj, ezek az elvetemült magyarok végiggyilkolják fél Európát, közben még nő(ke)?t is erőszakolt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És magyar állampolgár - is - volt? Vagy csak dumálunk? Bizonyíték? (Nem a kormányt támogatom, csak legyünk - előbb - tényszerűek. Is.)
Csizmás Kond
...nem kell izgulni csak a nevét írták le...igazából fekete norbert...
lampa laz
@bencemacska: Az osztrák nyugdíjast ezekre a szuper "Hamiltonokra" fogja cserélni a fidesz a kampányban, bizonyítottan jól "dolgoznak"...
bencemacska
@advocat: ma, 12:10
Biztosat csak az tud, aki belenézhet a gyorsított eljárással készült kettős állampolgárok listájába!
Viszont a szerb útlevelével nem tud olyan simán közlekedni a határokon át, mint a magyarral, mert Szerbia nem EU tag:
F_Viktor
@advocat: Magyar személyigazolvánnyal oda megy Angliából Görögországig szerte az unióba ahová kedve tartja. S ugyebár gyilkolt Olaszországban, elfogták Spanyolországba, mindez nehezen lett volna kivitelezhető egy Szerbiában körözött személynek véghezvinnie, mivel vízumot sem kapott volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.