Szektások lehettek a gyermeküket és magukat megölő hajdúszoboszlói szülők. A világvégétől való félelmükben választották a halált.

Az egész országot megrendítette az a szörnyű családi tragédia, ami szeptemberben történt Hajdú-Biharban. Mint azt a Bors emlékeztet rá: a tisztes családapa, B. László és hétéves kisfia, Milán holttestét Kaba és Hajdúszovát között, egy erdőben találták meg, az anyára, Beára hajdúszoboszlói lakásukban bukkantak rá. Kiderült, hogy a két felnőtt öngyilkosságot követett el, gyermekük gyilkosság áldozata lett.

A közelgő apokalipszis miatt ölték meg gyereküket és magukat a hajdúszoboszlói szülők

A Bors értesülései szerint, ami a család egyik ismerősétől származik, a szülők elvakultságból cselekedtek:

Megtudtuk, hogy Laciék egy szektához tartoztak. A gyilkosság előtt pár nappal látták is Lacit az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége

– beszélt a Borsnak az illető.

A következő napon megborotválkozott, elegánsan felöltözött, elvitte gyanútlan fiát az évnyitóra, majd feleségével együtt ment ki az erdőbe, és végeztek Milánkával.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a szektavezető? vele mi van? mert ha szabadon él, az nagy hiba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
a szektavezető? vele mi van? mert ha szabadon él, az nagy hiba.
nezelodo
Mindig kikerekedik a szemem, ha ilyen szintű hiszékenységről hallok, és ennek tetejébe ezek az emberek alkalmasnak minősülnek családalapításra, és gyereknevelésre. Ezek a szekták amelyek rárepülnek az ilyen labilis befolyásolható emberekre, egyre szaporodnak.
Na azért nem kell a mi egyházainkat sem félteni, ők is szívesen mazsoláznak a mentális problémákkal küzdők egyre gyarapodó csoportjában.
picike1
minden szektást mint nem állami büntetnék ,mert hujeséget hirdet ! Nem igaz a prédikáció kavart evangélium hirdetése büntedendő cselekmény ! BÜN !!!@wagabund:
csipetke
Mi reformátusok vagyunk,bár nem járunk templomba.Gyerekkorunkban szigorú vallásos nevelést kaptunk,ami úgy érzem nem vált kárunkra.A nagyszüleim akkor is elmentek volna a templomba,ha cigánygyerekek potyogtak volna az égből,nagyon vallásosak voltak,mégis,a nagyfater azt mondta,hogy minden vallás tulajdonképp üzlet.És ez bizony így van,de ezek a gombamód szaporodó szekták iszonyú kártékonyak.Kezdve a szcientológusoknál,a hit gyülinél,és ahogy olvasom,még Orbán fia is alapított valai szektát.Ezeket szigorúan betiltanám.
F_Viktor
@wagabund: A szektavezető éppen most nézett rá a bankszámlájára, hogy megérkezett-e orbántól az a több 100 millió forint, amit év végén szórt ki a kormány az ablakon.
picike1
@F_Viktor: hófehérlepedőkkel tekart hivek a hit gyüliseknél , mint szekta nem kitalálom a saját szemmemel láttam hynotizálása a hiveknek. !
papa.49
A hülyeség határtalan sőt mint Simicska mondta állampolgári jog is!!! Akkor ezek az emberszerűek éltek az állampolgári jogukkal, viszont halálos bűnt követtek el azzal, hogy megölték a gyermeküket !!!
picike1
@papa.49: védekezés a szektáktól !
picike1
@papa.49: a vagyonra hajtanak a tiedre is ! Hietetőknek hivják!
papa.49
@picike1: Lehet de én nem ezt tartom az igazságnak ...
papa.49
@picike1: HAHAHA, az én ,,vagyonomra,,)))))) Na akkor rendesen rábasznak, mert nekem a rajtam valón kívül semmim sincs ))))))))))))))))))
picike1
@papa.49: ha beálsz hivőnek közéjük
papa.49
@picike1: Figyelj rám, én egy 69. éves pali vagyok, igaz semmim sincs de a becsületem megmaradt, katolikus volnék, de nem járok templomba mióta a papok elkezdtek politizálni, pártnak soha nem voltam, és nem is leszek tagja, mert teljesen egyikkel se értek egyet ...
Nem voltam KISZ.tag, nem voltam párttag /igaz utóbbira erősen kapacitáltak, de mindig azt válaszoltam, NEM ÉRZEM MAGAM ARRA ÉRDEMESNEK / !!! Gondolod majd most vénfejjel beállok akármelyikhez ???
Hát erre mondom én azt az holtbiztos HOGY NEM !!!
papa.49
@kukac50: Azt mondod azért lettek öngyilkosok, hogy szektáé lehessen a vagyonuk ???
Nos ha igen akkor bizony azt kell mondanom kár volt nekik megszületniük is, ekkora baromságot én nem tudok feltételezni egy a korunkban élő emberről !!!
Mit tesz az állam erőszak gépezete az ügyben ???
papa.49
@Mézike: Ha ez igaz milyen sötétek lehettek ???
Mézike
@papa.49: Nem sötétek. Inkább "elveszettek" .
papa.49
@Mézike: Elveszett csak akkor lehetne ha nem önerőből vált volna azzá ...
Mézike
@papa.49: Bárki , bármikor kerülhet olyan helyzetbe amikor úgy érzi ennyi volt. Ha nincs senki aki megfogja, akkor bizony mindent elhisz annak akiről, vagy amiről azt hiszi segit neki. Ez lehet a vallás is.
picike1
@papa.49: ők a meghittek voltak ,no de ennyire én is hiszek de én csak tisztességgel !
papa.49
@Mézike: Nem tudom elfogadni / legalábbis egyenlőre/ az öngyilkolást mint megoldást, a gyermek gyilkosságot meg SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK SEM !!!
papa.49
@picike1: Lásd amit az előbb írtam ..
division
@F_Viktor: Ez a történet nem Orbánról szól, elég szomorú hogy egy ilyen szörnyű tragédia kapcsán mindjárt ez ugrik be. A szektások nem egyenlőek messze a normális hittel.
F_Viktor
@division: Ne viccelj, a hgy az emberek pénzére hajtó szekta!
division
@F_Viktor: Egy szekta vallási fanatikusokból áll,ahol a vezér a pénzre, másrészt a hívők hiszékenységére hajt. Voltak olyan esetek is már amikor úgy vettek rá embereket arra hogy leugorjanak egy hegy tetejéről hogy ott lent majd meglelik az örök boldogságot, paradicsomot. Ahhoz hogy elérjék céljaikat nagyon buta és hiszékeny követők is kellenek, ami addig nem is akkora tragédia míg valaki egyedül és önként vállalja ezt az életet de család nélkül. Egy ártatlan hétéves kisfiú meggyilkolása ezzel a módszerrel viszont maga a halálos bűn egyike.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.