Még mindig nincs meg Novodomszky Fanni eltűnt holtteste, de már kiadó a lány volt lakása.

Újra kiadóvá vált a november 20-án eltűnt VV Fanni lakása. A prostituáltként dolgozó lányt marinaparti lakóparkból vitték el, amiről felvétel is készült. A rendőrség teljesen átvizsgálta a lakást, ahonnan Fanni édesanyja már elvitte a lánya holmijait.

„Miután a rendőrség lezárta a lakásban a nyomozást, a tulajdonos kinyitotta Fanni anyukájának a helyszínt, hogy ki tudja pakolni. Ezek után természetesen visszakerült ahhoz az emberhez, és hamarosan újra kiadja valakinek”

– mondta a Bosrnak Fanni ismerőse, aki kedves lánynak tartotta az egykori VV-lakót, ugyanakkor sokszor meggondolatlannak is.

#sugarshop#imádtam#:)Fókusz#

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

„Azt hallottam, hogy belenyúlt egy olyan zsarolásos ügybe, amibe nem kellett volna. Mindenre képes volt, hogy teljesüljön egyszer az álma, és modell lehessen.

Nem lett volna szabad azzal az emberrel kezdenie. Fannit csak a pénz érdekelte és a saját céljai. Összekeverte a munkát a magánélettel, és ez volt a hibája.”

Címlapkép: Instagram/vv_fanni

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Rémesek ezek az eltűnési ügyek, de egyben már bocsánat.., " nevetségesek is...", hogy a 21 -ik században valaki csak úgy eltűnik, akár megölik vagy akár csak valahol bujkál, hiszen amilyen rejtélyesen eltűnnek, olyan gyorsan meg is lehetne - kellene őket találni !-- / Nesze neked technika és besúgó hálózat.../ --De nem és még akkor sem, ha valakik gyanúba vannak keverve, sőt le is vannak tartóztatva ! Olyan ez, mintha valakinek vagy valakiknek nem állna érdekükben kideríteni az igazságot és megtalálni az "eltüntet - eltüntetett személyt..." !-- / Működik az összezárás.../ --Amúgy meg aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók...! Ez a közmondás is jó, de van ilyen több is...
namihami
Attól, hogy valaki nincs meg, nem találják, attól még nem biztos, hogy ""holttest"".
És ha egy jólfelszerelt ""háremben"" éli életét és tölti napjait, akkor mi van? Az eddig űzött ""hivatása"" kellő alapot adhat erre a feltételezésre is. Bár eddigi múltja alapján nem a szűzlányok közé keveredett.
Addig, amíg nincs holttest, addig ez csak Ripost, Bors, Magyar Idők és hasonló szintű papíráruk szenzációhajhász produktuma. Kell a példányszám, mert ennyi állami reklámpénzt már ők se kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.