Ezt mondják a csillagok a politika és a közélet „csillagairól”. A 2018-as éven a Vénusz - meg a választás - uralkodik. Bár sokak szerint horoszkópokban hinni éppen annyira értelmetlen, mint az idei parlamenti választás, mi azért megnéztük, kinek kedvezhet a csillagok állása 2018-ban. Mivel egy forrás nem forrás, két laptársunk éves horoszkópját is felhasználtuk és kerültünk mindenféle utalást a politikára, illetve elhagytuk a szerelmi szálakra vonatkozó utalásokat is. 2018 – a Vénusz és a VoksVadászat éve. Az idei évben sokkal fontosabb lesz a pénz, mint a korábbi esztendőkben, de 2018 uralkodó bolygója a szeretet jelképe is, amolyan „fortuna minor” a kis szerencse bolygója.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, majd a puposhasu minielnoknek is a josnoje fogja megmondani, melyik napon tartsa a valasztasokat, mivel orban babonasan fosik es bizony alkalmaz egy csomo jovendomondot is...
Es ez az osszeg meg a koltsegvetesben is szerepel...
Na, meglatjuk, mi lesz a szerencsenapja... Pechjere Vonanak is az lesz a szerencsnapja... Csak nem fognak koaliciora lepni az utolso pillanatban?

Es hat igen, Grazban mar valtoztathatnanak a gyogyszerezesen, mivel ezek a mostani szerek kezdenek nem hasznalni...:o))))
anka
@karma1: - a dakota az egyen uralomra tör..., nem hiába tart be a jobbiknak mindenhol!
- még a megtalált gyógyszere sem fog hatni rá >>> img26.dreamies.de/img/187/b/23nxsoxipa3.png
Desischado
@karma1: Ha eszedbe jut, hitler is tartott jósokat.
karma1
@Desischado: Persze, es az amerikai elnokok is... :o))) (Bar a mostani annal hulyebb, hogy egy jo asztrologusra hallgasson...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.