Mottó: nem kell elvenni a jogokat, elég az igényt kiirtani. Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke 18 nagyobb város polgármesterét rendelte be raportra. Január végére tervezi Kaposvár polgármestere, hogy újra elbeszélget polgármester-társaival a szerinte égetően fontos civil-vegzálásról. Feltehetően nem tartja elég hatékonynak az inkriminált városokban üldözésüket, ráerősít.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez van, amikor a szorgalom a hülyeséggel párosul. A tökéletes alattvalói mentalitás lesz belőle.
nevemnick
Elég sok civil egyesületet tettél tönkre "elvtárs" Somogy megyében! Gyenesei, és legalább három tucat ember tudna erről mesélni...
kukac50
Fejtágítás azoknak kell akik képtelenek maguktól is gondolkodni!

Kedves honfitársaim mindenki menjen el szavazni,csak azokra a képviselőkre adják le voksukat akik valójában szót emeltek a választóikért, aki egyszer sem szólalt fel a parlamentben az még a fizetését sem érdemli meg!
Javaslom kövér Lászlónak,hogy azokat büntesse akik nem járnak be a parlamentbe, és azokat akik képtelenek a riportereknek a kérdésre válaszolni!
Minden ingyenélő politikusnak minden kérdésre tudnia kellene a választ ha rendesen bejárna a parlamentbe! Felhívom a figyelmét még Kövérnek,hogy tiltsa be a parlamentbe a szeszes ital árusítását! Részeg politikusok mindig félre beszélnek pl. rizsa Szilárd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.