A zaklatással vádolt műsorvezető Kálmán Olga vendége volt a HírTV Egyenesen című műsorában, miután korábbi munkaadója, az ATV nem újította meg lejáró szerződését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a hetekig tartó szexuálzaklatócunami egyik pillanatról a másikra úgy elmúlt, mint a gyomorrontás. Remélem azt is megtudjuk egyszer, mit palástolt ezzel a kormány.
mariaberta
Nem vagyok Havas Henrik kedvelő, de az már röhej, amiket felhoznak ellene. Ha 100 éves lenne,,, akkor is volna jelentkező akit zaklatott? Talán nem ártana egy kis tárgyilagosság. A férfiak, -általában- szoktak bókolni is a nőknek.Már az is zaklatásnak minősül? Akkor mi van a fehérvári huszárokkal?Akik sok kislányt MEGHÁGTAK? Egyszerű a kérdés, egyszerű a felelet. Havas Henrik útjában van a Fidesznek, elsősorban Orbánnak?
wagabund
Nem volt formában Havas... fészkelődött, remegett mindene, a testbeszéde borzalmas feszültségről árulkodott.. verbálisan meg hibát hibára halmozott...jogász létére ontotta a baromságokat..és a nagy igyekezetében pusztán megszokásból "lemucikámozta" Kálmán Olgát...nos ami utána következett, arról sokat fog még a média írni...Kálmán visszakérdezett, hogy mást is mucikámozott, úgy mint most őt..? havas szokásos makogásából úgy próbált kijönni, hogy megkérdezte Kálmántól, miért akarta húsz évvel ezelőtt, hogy ő molesztálja Olgát?

ne ez az övön aluli ütés bebaszott a műsorvezetőnek...élő adásban ilyennel vádolni egy szent asszonyt...jééézusom...mi lesz ebből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.