A zaklatással vádolt műsorvezető Kálmán Olga vendége volt a HírTV Egyenesen című műsorában, miután korábbi munkaadója, az ATV nem újította meg lejáró szerződését.

Havas Henrik most szerepelt először tévéműsorban, miután az ATV a belső vizsgálata után arra jutott, nem hosszabbítják meg a szerződését. Havast Baukó Éva és Molnár Anikó is megvádolta azzal, hogy zaklatta őket.

Havas a műsorban azt mondta, nem zaklatott senkit, és az ügyeket politikai támadásnak tartja a Vona Gáborról írt könyve miatt a kormánymédia részéről.

A botrány kirobbanás után Havas első szereplése nem sikerült túl jól, mivel a beszélgetést olyan irányba terelte, amiből csak rosszul jöhetett ki.

Havas: Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál?

Kálmán: Nem.

H: (Azt, hogy) Te mocskos disznó...

K: Ja...

H: Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban.

K: Henrik, én ezt nem mondtam.

H: De mondtad.

K: Esküszöm, nem mondtam.

H: De én meg tudom, hogy mondtad.

K: Na figyelj, engem nem raboltak el az ufók, én ezt biztosan nem mondtam neked.

H: De mondtad.

K: Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni.

Címlapkép: HírTv/Egyenesen

(HírtV)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a Havas Henrik engem megabuzált. Egyszer úgy nézett rám a képernyőről, de úgy..., h azóta alkoholista lettem és szexmániás és még apám kocsiját is összetörtem (na, nem nagyon, de az öreg magán kívül volt) és ennek mindnek Havas Henrik az oka, ahogy akkor a képernyőről rám nézett.
Tessék engem kártalanítani, különben handótünde, meg pótméter!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Láttam; és hát én azt mondom, hogy túl azon hogy nyilván két ember közül egy legalább hazudott... valahogy az az érzésem hogy most kivételesen Olga a hunyó... hát mit csináljunk ha ő is szerette (volna) a nagy médiasztár-faszt? :D
A Havas meg egy szenilis öreg ember, lassan 75 éves, nem tudom mi a bánatért kell őt vegzálni, neki már minden nap ajándék, minden média meló jutalomjáték... csak röhög mindenkin... senkihez nem nyúlt hozzá egy újjal sem, az meg hogy tahó barom, aki beszól minden ribancnak..? Hát na... ezt mos konkrétan, mégha kissé zavarban is DE BEISMERTE!!! És ezért RESPECT HAVAS!!! Ez volt itt a szenzáció, nem az, amiről ez a cikk szólt, bár az is érdekes mondjuk eléggé... Még annyit, hogy egy másik Hírtv műsorban a Dopeman annyit mondott, hogy "a Baukó Évát KI NEM VEGZÁLTA?"... tetszik érteni? Azok a ribancok, mert mind ribanc, akikről szó van, mind szinte már követelik a vegzálást, nehogy már egy Molnár Anikó meg egy VV Évike pofázzon hogy jaj beszólogatott a csúnya bácsi... NAPONTA BESZÓLNAK nekik, ezt az életmódot választották könyörgöm! Végigbaszta őket fél Pest és Buda, még jó hogy beszólnak és vegzálják, még jó hogy próbálkoznak, hiszen NÁLUK LEHET! Náluk van esély, hogy rádumálja ráveszi valahogy, akár piával akár pénzzel vagy bárhogy (de nem törvényt sértve), hogy kúrjon egy jót. Az Alekosz pl konkrétan fizikai kontaktussal is zaklatta szexuálisan KAMERÁK ELŐTT, a közös műsorukban többször is... de érdekes őt miért nem jelentette fel? De nem baj mert az Alekosz viszont tanuskodni fog a Henrik mellett!!! És kitálal a ribanckáról... Azt kéne végre felfogni hogy vannak a ribancok, akik akár érdekből vagy mert fehérmájú vagy akármiért de könnyen és szinte bárkinek, több kevesebb unszolásra DE FEKSZENEK! ENNYI! Tanárúr meg mint nagy spílermájer macho nyilván hogy MINDEN ILYEN CSAJNÁL AKIRŐL CSAK SEJTI HOGY EBBŐL A FAJTÁBÓL VALÓ AZT BEKÓSTOLJA.. persze pofátlanul tahó módon tolakodva, valóban zaklat, vegzál DE SOHA NEM ABUZÁL! Mezei polgárjogi ügy
magyarbakancs
@szettevette: Én nem tudom ,hogy zaklatott - e hölgyeket vagy nem.
Azt látom amikor megnéztem a műsor vezetését,hogy egy kiálthatatlan ,nagyképű fráter benyomását keltette.
Azok a hölgyek kik kőnyűvérű fruskának látszanak szerintem azokat szokták zaklatni. Kőnyű prédának tekintik a férfiak ezeket a hölgyeket. Főleg az előéletére alapozva gondolhatja a férfi.
magyarbakancs
@szettevette: "Te a lezsersége miatt látod ilyennek."
Nem lezser bunkó. Intelligens ember a riport alanyába nem folytja bele a szót.
Egy műsor mint a Havas a pályán arról szól,hogy ö mit mikkor kivel mit beszélt,tett,cselekedett.
Egoista maga mutogató újság író.
Mint magán ember lehet tökéletes ,de én ezt az oldalát nem láttam soha.
Bunkósságát annál többször.
kiscsillag66
Én is bunkónak tartom Havast, holott a műsorát szerettem, persze, nem miatta, hanem a vendégei és a témák miatt. Undorító, önimádó pasas. Elhiszem,, hogy zaklatta a nőket, most jól jött neki a Vona-könyv, így rá tudja fogni, hogy ezért küldték el az ATV-től. Ott is molesztált kolléganőket, tehát ne fogja a politikára a dolgot.
szettevette
@magyarbakancs: Ezt nem mondod komolyan! Rám nézel és könnyűvęrűnek látsz?! Én nem látszom annak...De 16 évesen az ártatlanság szobra voltam. Akkor szerinted miért zaklatott egy 55 éves?!!! Visszaélve azzal, hogy a kedves szomszédot láttam benne... És el kell hogy mondjam, hogy amit a Havas tett? vagy nem! annál sokkal komolyabban zaklattak!!! De én nem 25 múlva csináltam belőle balhét, hanem akkor amikor történt. És apukám önbîráskodott, de azt hiszem az illetőnek egy életre jó lecke volt!
magyarbakancs
@szettevette: "Ezt nem mondod komolyan! Rám nézel és könnyűvęrűnek látsz?! "
Kimondta ,hogy ön kőnyűvérű?Sajnos vannak olyan férfiak akik azt hiszik mindent szabad nekik.
Azokra a hölgyekre értettem akit Havas urat meg vádolták.Mert ezek a hölgyek igencsak kirakatba helyezték az életüket ,és bájaikat.
Az is igaz a zaklatásra esem jogosít fel.
Természetesen jól tette,hogy azonnal jelezte tisztelt édesapjának,és jól tette,hogy ormányon kormányozta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. April 20., 13:27
Ada elhagyja az országot
Itthon - 2019. April 20., 10:04
Jelentős veszélyt hordoz a bacon fogyasztása