Deutsch Tamás, a Fidesz Európa Parlamenti képviselője valószínűleg igencsak beszívhatott szilveszter este, hiszen a keddi sajtótájékoztatóján úgy tűnt, még nem heverte ki az évbúcsúztatót. Orbán pártkatonája sajtótájékoztatóján Horn Gyulát mocskolta, igen alpári stílusban. Az újságírók előtt arról beszélt, hogy a parlamentben Horn Gyula mellett ült, aki a saját népére lőtt, és ez szerinte sokkal nagyobb erkölcsi kérdéseket vet fel, mint a pedofíliát megengedhetőnek tartó alt-rightos Milo Yiannopoulos meghívása a budapesti V4-konferenciára.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Még a nevét is kipontozom, ... más vízfejű.
Ébredő baloldal.Ha ilyeneket szól azt vidéken is meg fogják hallani.
simmering73
"Ezen a konferencián egyébként Deutsch Tamás fogja ismertetni a Fidesz-kormány álláspontját a mesterséges intelligenciáról, ami legalább olyan szintű provokáció, mint a „hány fekete faszt kell még leszopnom, hogy ne hívjanak neonácinak” Yiannopoulos sztárolása, hiszen Deutsch Tamás és bármilyen intelligencia kapcsolata legendás és kiegyensúlyozott, mint arra twitterének követői bizonyára számos példát tudnának hozni, ha lenne még erejük ilyesmire."
nepszava.us/para-kovacs-imre-gyere-haza-milo-yiannopoulos/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.