Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő szerint "hiteltelen és pofátlan" Orbán Viktor levele, melyben a Soros Györggyel szembeni kampányhoz kér pénzbeli támogatást. A jobbikos politikus mellett a sajtótájékoztatón Mészáros Lőrinc életnagyságú fotója volt látható, kezében egy "STRÓMAN" feliratú táblával.

Jobbik szerint Orbán levele pofátlan és a Fidesz a választók pénzéért kuncsorog

Fotó: Pixabay cco

A leggazdagabb párt, sőt, a leggazdagabb cég a választók pénzéért kuncsorog. (...) Sok ezer milliárdot tüntettek el, ezek fölött egy személyben Orbán Viktor rendelkezik, ez az ember kér most a választóktól

- jegyezte meg az ellenzéki politikus szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Szilágyi György szerint

ha nem loptak volna el a közbeszerzéseken, pályázatokon sok ezer milliárdot, ma Magyarországon majdnem minden dolgozó embernek lehetne adni 1 millió forintot.

Az ellenzéki politikus rámutatott arra is:

a Fidesz-szavazók nagyrészt nyugdíjasok, akik közül 600 ezer él létminimum alatt, 100 ezer pedig kevesebb mint havi 50 ezer forintból, és ezektől az emberektől kér most a miniszterelnök.

Kijelentette:

nem lehet tudni, létezik-e egyáltalán "Soros-terv".

A Jobbik ennek kapcsán feljelentést tett, de azt a rendőrség elutasította. Ha mégis van ilyen terv, lehet, hogy az éppen arról szól, hogy a milliárdos a rendszerváltás időszakában beültette embereit, köztük az Soros-ösztöndíjjal Angliában tanuló Orbán Viktort a hatalomba. Ebben az esetben a Fidesz saját magával hadakozik – fűzte hozzá.

A Fidesz politikája a gyűlöletre és a félelemre épül, a Jobbik ezzel szemben a demokrácia és az átlátható gazdálkodás kiépítéséért küzd, ez a 2018-as választások tétje

- mondta Szilágyi György.

Csekket is küldnek a levéllel

Ahogy azt korábban megírtuk, a Fidesz kedden közleményben tudatta, hogy Orbán Viktor levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak. Pénzt is lehet küldeni Orbánnak Soros ellen.

Orbán Viktor levele "szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit

– áll a Fidesz keddi közleményében.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A pofátlanság csúcsa, miután szétlopták az országot, a közpénzből annyit markolnak, amennyit bírnak és nem szégyellnek, ezek után még a mafla birkáktól koldulni - a rinocérosz elpirulna!
Borsodi
Nem csak a levele ő maga is! Minden ráfér az arcára mondhatnám van bőr a képén,jó vastag.
Cicamama55
Mészáros Lőrinc nem veszi fel a telefont?!
Manhattan
Mészáros L. bevételei 2017.decemberben: Projekt, 1.8 Milliárd ft, Mosoni Duna torkolati szakasz rehabilitása, 21.5 M, Zsámbéki Zichy Kastély felújitása, 1.7 M, Baja útépités, felújitás, 8 M, M 8 autóút Körmend - Rábafűzes között bővitése, 63 M, Ebes - Debrecen között 7.65 km vasúti szakasz bővitése, 14 M, Ózdi csatornahálozat felújitása, 2.1 M, Százhalombatta - Ercsi vasút 15 km szakasz felújitása, 24.5 M. Decemberben ősszes bevétel: 116.6 Milliárd ft ! 2017.Ősszes bevétele: 406.6 Milliárd ft. 2010-2017.XII: 724 Milliárd ft. Természetesen ez mind Orbán pénze, csak a Gázszerelő nevére iratva !
ittott
erősítik a támogatókat. aki pénzt ad, az biztosan elmegy szavazni. már csak azért is, hogy ne vesszen a pénze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél