Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült az MTI piaci forrásokból szerdán.

Drágulnak az üzemanyagok
Fotó: Pixabay

Az emeléssel a benzin átlagára 360 forintra, a gázolajé 373 forintra nő.

A benzin ára legutóbb december 29-én változott, 2 forintos emeléssel 358 forintra nőtt. A gázolaj ára legutóbb december 15-én változott, szintén 2 forintos emeléssel nőtt 369 forintra.

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak az egyes töltőállomások árai között.

A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
És miért is a dollár ma reggel 256 Ft volt ???
Tetves gecimol miért ???
Equus
@papa.49: jönnek a választásk, kell a pénz a krumpliosztásra meg a főgeci plakátjaira... meg 1ébként is. Pénzből soha nem elég... ki tudja, mit hoz a jövő...
F_Viktor
@papa.49: Pl. hogy Mezőkövesden tállai disznó csökkenthesse az üzemanyagot, vagy, hogy a fityesznek legyen pénze a választási kampányára (migráncsozásra), esetleg pénztáros Lölét rá kell beszélni, hogy új céget vegyen.
papa.49
@Equus: @F_Viktor: Én úgy gondolom nagyon megérett már a helyzet, hogy felkötözzük ezt a sok tetűt az Andrássy úti oszlopokra !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.