A lánglovagok internetes oldal egy megdöbbentő esetről számolt be. Szolgálati telefonjáról obszcén üzeneteket, magáról készített pornófelvételeket küldözgetett egy megyei katasztrófavédelmi igazgató – állítja egy huszonéves lány, aki éveken át dolgozott az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Teszem fel a vezérigazgató úr komolyan veszi a hölgyeményt,vagy legalább is jobban eltitkolja,hogy más nő is van a farka körül,akkor is kiderült volna a dolog? Elolvastam a cikket és ott nagyon olyan " édes a bosszú" dolognak tűnik az egész.Ettől függetlenül gusztustalannak tartom ezt az egész ügyet,de ha nem a céges telefonján és nem munkaidőben csinálja,akkor szerintem nem követett el semmi törvénybe ütközőt.Rengeteg ilyen kapcsolat van az országban,csak nem mind derül ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.