Senki nem érti Orbán Viktor levelét. A Fidesz elnöke jó okkal írt a párt szavazóihoz szívhez és pénztárcához szóló levelet. Régi sport a pénzmosás. Mindenki pofátlanságnak és koldulásnak tartja a pártelnök levelét, pedig ez csak egy újabb szemfényvesztés. Az első felvonás a nemzeti konzultációk sorozata volt, azt követte az eredménytelen kvótanépszavazás és itt az újabb csodafegyver.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
24.hu/kozelet/2018/01/03/tizezer-forintot-kuld-orbannak-veszprem-polgarmestere/ A médiamunkások azt elfelejtették megkérdezni, mennyi a polgármester tiszteletdíja. Gondolom nem árt tudni, amikor az általa felajánlott összeg nagyságát megítéljük.
Havonta 997 200 Ft a megyei jogú város polgármesterének a fizetése. Ehhez jár havonta 149 600 Ft költségtérítés. (Meg szolgáltai autó, telefon, stb.) Éves szinten 14 millió körüli összeget kap illetményként tehát a városvezető. Arról pedig, hogy milyen célra adja: Orbán írja a levelében, "Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Aki ezt csodafegyvernek tartja és nem undorító hányingerkeltő dolognak, az húzza ki magát és fizessen is a gané felhívására!
cikicakk55
@Hellcat: nekem is ez ugrott be! Ez a megoldás kegyetlenül hasonlít arra amiért a Jobbikot éppen megpróbálják eltenni láb alól! Na nesze neked Demokrácia! Mit akarunk mi a csóró nép,mikor maguk az országot vezető politikusok azt csinálhatnak amit akarnak,nekik lehet!
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 18:23
" Közben kaphat 1-2 milliárdot is nagyobb cégektől, nincs probléma-"
No, ahhoz egy nagyon "kreatív" főkönyvelő kell!!!
tudode
@CsipkeRózsa: .
Tegnap tudomásomra jutott kétszeri lábbusszal, hogy a jel nélküli csekk befizetéséhez, még 20 ezer Ft befizetésekorl is szig.ig-ot kell odaadni az ablaknál.
..
Érdeklődésemre ma tudtam meg, hogy két esetben nem kell igazolnia magát az ügyfélnek, ha
---- M jelű a csekk = adóelőleg, illeték befizetés, ill.
--- FM jelű csekk = 300 ezer Ft-ig áru, és szolgáltatás ellenértéke
.
Lehet, hogy lesz "G" jelű "is"!
Minden lehetségeSS a terrorizmus elleni küzdelemben a korábbi PÉNZMOSÁS ELLENI harcban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.