Tállai András NAV-elnök nyomdokaiba próbált lépni Filóné Ferencz Ibolya (Fidesz–KDNP), Bonyhád polgármestere – tudta meg a Magyar Nemzet.

A bonyhádi polgármester is megpróbálta lejjebb vitetni az üzemanyagárakat – reagált a Mol
Fotó: Youtube

A városvezető a település honlapján is megjelentette azt a levelezést, amelyben rámutat, a környéken – az M6-os autópálya kútjait leszámítva – Bonyhádon a legdrágább az üzemanyag. A Mol pedig megkapta a kínzó kérdést: minek köszönheti a város ezt a megkülönböztetést.

A válasz december 28-án, 7 nap múlva meg is érkezett. A Mol udvariasan megköszönte az észrevételeket, de – mint írják - 

piaci körülményektől függ az árazásuk, és nem áll módjukban a levélben említett töltőállomásokon megváltoztatni az árakat. Indoklásukban a kőolaj világpiaci árát és a helyi piacot említették árbefolyásoló tényezőként.

Ami Filónénak nem sikerült, az Tállainak könnyedén összejött. Mint megírtuk, a NAV-vezért a mezőkövesdi Mol-kutak árait vitette lejjebb, a helyiek nagy megelégedésére.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha, szóval vannak egyenlőbbek is, de legalább a fidesznyik megtanulta ezt is!
Ez Gecisztán - XXI.-szd.-i középkori viszonyok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Akarki akarmit mond erre a holgyre, most az egyszer nem adok Nektek igazat! Ez az az ember, aki MEGGYOZODESBOL lett fideszes, es o lehet, hogy VALOBAN akar is tenni a helysegert, ahol megvalasztottak polginak.
Raadasul nagyon tokosnek is tartom a csajt, mert karakanul bevallalta azt, amit tallai cinikusan belekopott a mediakba: tessek kijarni minden helysegben az alacsony uzemanyag arakat, fog az menni...
Hat nem, most mar tudjuk, az olcsobb uzemanyag tallai varosaban a judaspenz volt, azert az aljas munkaert, amit bunteto/vegrehajtokent csinal ellenzeki partokkal, vagy maganszemelyekkel, orban utasitasara...
lópicigáspár
@karma1: Felénk a meggyőződéses fideszest egyszerűen hülyének hívják! Ha annyira akarna tenni valamit a drága üzemanyagár ellen, talán javasolhatná a büntető adó megszüntetését és a jövedéki adó csökkentését!
karma1
@lópicigáspár: Nem tudhatjuk, lehet hogy megtette, de inkabb nem...:o))) Nezd benne a not, az egybites fideszes agyat, de azt is, hogy o meggyozodesbol fideszes, es lehet, hogy csorobb mint Te... Hidd el, van ilyen... (Speciel egyrol egesz biztosan tudok... De mar o is a meghasonulas fele nezeget, epp most van az elete osszetoroben - pont ezert...)
advocat
Valaki, régen még - ellenzéki korában - azt mondta, hogy ha 300 forint fölé megy az üzemanyag ára, akkor az a kormány mondjon. le. Azt hiszem Szíjjártó volt az elkövető. És ez a párt most a négyötödrödre gyúr, megérdemeljük. Ennyire rövid az emberek emlékezete? Ennyira, már akinek egyáltalán van.
lusta
@karma1: Még igaz is lehetne, de most helyre lett rakva. Tanulja meg hol a helye.
karma1
@lusta:Sajnalom, hogy igy tortent, komolyan mondom, mert ez a csajszi megerdemelte volna, hogy akkor neki is csokkentsek a benzinarakat.
A futyisznek meg egy jo propaganda lett volna, "latod, ha fideszes polgit valasztasz, az mindent elintez neked!", de a fideszesek csupa f@szbol allnak, es nem latjak a lehetosegeket! Illetve nem a legkezenfekvobb dolgokban!
(Egyebkent amilyen brahis vagyok, en ugyanezt lejatszottam volna - szerintem tokos a csajszi,...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.