Havas Henrik először beszélt arról, hogyan reagáltak családtagjai, miután nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták meg.

Így fogadta a felesége Havas szexuális zaklatási ügyét

Azt, ami velem történt, a szakmában úgy hívják, karaktergyilkosság. Na ezt a kifejezést nem használta sem a feleségem, sem a lányom! A feleségem kissé emelt hangon kérdezte meg tőlem: már megint mibe keveredtél? A lányom elsírta magát

- árulta el Havas a Story magazinnak, majd hosszan ecsetelte, hogy az már nem is nagyon viseli meg a családját, ha kirúgják valahonnan – ebben ugyanis már nagy rutinra tettek szert.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt, archív

Itthon - 2019. April 23., 10:13
Megszűnik Bokros Lajos pártja
Itthon - 2019. April 23., 06:19
Lejár az EP-listák bejelentésének határideje

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Szerintem a felesége örült,hogy nem őt molesztálta a gusztustalan mancsával.Most bajba került szegény,mert kénytelen hazasompolyogni a "tanár úr".
justhpeter
Teljesen mindegy, hogy mi az igaz a történetben. A lényeg az, hogy Havast utolérte a "celebség átka".
Horizont
@justhpeter: vagy utolérte a karaktergyilkosság.
cikicakk55
Úgy tudom,már több évtizedes a házasságuk.Havas mindig is a balhés emberek közé tartozott.Nő ügyeiről nem tudtam,bár őszintén megmondom nem is érdekelt.Azt tudom,hogy a felesége rengeteget kellett,hogy tűrjön a férje arrogáns magatartása miatt. Soha egy jó szót nem hallott a férjéről senkitől.( gondolom az érdekbarátokon kívül) Az biztos,hogy lehetett benne valami jó is,ha ilyen sokáig élt mellette.Végig harcolta a férjével a halálos kór elleni harcot. Eltűrte,hogy ha együtt látták őket bár hol is,csupa negatív és elég mocskos megjegyzéseket kellett végighallgatnia.A lányának nem különben. Eddig én csak arról tudtam,hogy az arroganciája, a beképzeltsége, az egoizmusa, a ki ha én nem stílusa miatt vívta ki az emberek ellenszenvét.Én 42 éve élek a férjemmel házasságban.Ismerem már kívülről belülről. Sokszor hamarabb mondjuk ki amit a másik mondani akart. Én ha eddig nem hallottam a férjem nőügyeiről,egész biztos,hogy két csatakanca és egy közismerten havas gyűlölő ember vallomása alapján jobban hinnék a 42 évnek,mint annak a 3 embernek. Nem mentem fel Havast, A stílusa miatt sok fiatal életet tett tönkre,sok nagyon tehetséges újságíró nem vált azzá,csak azért,mert havasnak valami nem tetszett rajta.
dodóka
Az én feleségem nem szólt volna egy szót sem ( legalábbis hozzám ) Szó nélküli tökön rúgás után visszaköltözött volna az anyjához. Ugye hogy milyen kis ostoba ?
durbincs
@dodóka: de maga csak egy vakarcs ? ki is simogatná ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. April 23., 10:34
Meghalt a volt luxemburgi nagyherceg
Itthon - 2019. April 23., 08:17
Milliárdokat szedett be a rendőrség