Egy bűnszervezet tagjai egy ormosbányai gazdasági épületet alakítottak át drogtermesztésre, kertésznek pedig Prágából hívtak szakembert. A rendőrség mind az öt gyanúsítottal szemben vádemelést javasol.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. H. Dang 48 éves vietnami állampolgár és négy társa ellen.

A nyomozók a kábítószer szüretelése közben érték tetten D. Péter 33 éves miskolci és K. Árpád 42 éves budapesti lakosokat, valamint P. V. Cuu 40 éves vietnami állampolgárt. Ezzel párhuzamosan a borsodi megyeszékhelyen elfogták D. Lajos 63 éves miskolci lakost is, aki a növények termesztéséhez szükséges, már használaton kívüli telephelyet biztosította, továbbá közreműködött az ültetvény kiépítésben is. Budapesten vonták intézkedés alá a bűnszervezet vezetőjét, L. H. Dang 48 éves vietnami állampolgárt.

A nyomozás során a telephelyen, valamint az elkövetők lakásán számos – a marihuána növény termesztéséhez szükséges – eszközt, berendezési tárgyat, foglaltak le a rendőrök.

A drogtermesztéssel megbízott P. V. Cuu vietnami férfi korábban Prágában hasonló tevékenységet folytatott és az ott megszerzett tapasztalata miatt hívta a bűnszervezet főnöke Ormosbányára profi kertésznek.

Címlapkép: Youtube/PoliceHungary

(Police)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezekre is rá fog rohadni a műanyag lakat is! Megérdemlik!
nezelodo
Hülyék voltak, családi gazdaságnak kellett volna hívni magukat, valamikor az volt a dakota hívó szava. Ja, hogy most az uradalmak kialakítása járja nála? Hát akkor eltolták a ferdeszeműek!
mackoka46
Bezzeg orbánc maffiájával nem foglalkoznak. Pedig azok a mocskok inspirálják az embereket a drog világába, mert sokaknak ez a szégyentelen botrány országban máshogy nem elviselhető az élet, mint a végstádiumban lévő rákbetegnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.