Orbánnak igaza van: Európában vannak rezsimek, amelyek üldözik a keresztényeket. Ő már csak tudja, hiszen éppen ők próbálják megfojtani hosszú évek óta az elnyomó rezsimjüknek nem gazsuláló, krisztusi szellemben működő kisegyházakat, olyanokat mint a például a MET.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos azt hitték a fiúk, hogy ez a MET az a MET (Metropolitan Opera) és ezért nem lehet egyház.
Apró tévedés vagy csak a műveletlenség és rosszindulat újabb megnyilvánulása? De a Récsölke vajon hogyan képes az Iványi elé állni és kockáztatni, hogy lesül a bőr a képéről? Neki azért illene az apucival beszélgetni erről a kereszteléses dologról. Netán Racsika se emlékezik már, esetleg elzsibbadtak a lábai (hiszen sokat áll rajta) és ezért a vér nem jut fel a fejébe?
advocat
Mert van kedves keresztény cég, meg kevésbé. A kedves - a befizetett 10 % körüli "tagsági díjból" + állami támogatásból - jól el van. Megfizetik az ellenzéki véleményeket képviselőt? Bár a juttatás mértéke kétségessé teszi. Ők a fizetett ellenzék? Míg Orbán keresztapja ki van nézve, mert ő csak a rászorultakat támogatja. Állami támogatás nélkül, úgy, hogy még az egyházi létét is tagadják. Érdekes.
magyarbakancs
Az Antal kormány idején egyszer egy szakállas farmernadrágos enyhén kreolbórú fiatal ember azt kiabálta be ,mikkor Giczy György beszélt "hogy térdre imára"
Ennek fejében kell Orbán úr mondatait és tetteit nézni.
justhpeter
Az nekem új hír, hogy a magyar kormányban van keresztény. Ahogy az is új, hogy aki nem tartja be a tízparancsolatot az is kereszténynek nevezheti magát. Nem tudok olyan valóban keresztény egyházról, amelyiknek kizárólag csak a pénz az Istene. Ennek a magyar kormánynak nevezett álkeresztény csürhének pedig csak a megszerezhető, ellopható pénz az istene.
Borsodi
Minden olyan embert üldöznek akik nem az ő malmukban őrölnek! Településeken névsort készítenek és vezetik ki a fideszes.
Csizmás Kond
ez már nem is mese hanem félremagyarázás...amúgy Gyurcsányt kell megválasztani na majd ő fog tenni az egyházért, a lelketekért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.