Sorra vettük, mi történhet, ha 2018 áprilisában a Fidesz újra megnyeri a választásokat. Vigyázat, nem politikai sci-fi! 1. Bekebelezhetik a bíróságokat is 2. Kiléphetünk az EU-ból és irány a keleti diktatúrák akolmelege 3. Mutatóba maradhat némi független média 4. Még jobban összezuhan az ellenzék 5. Tovább rohadnak a kórházak és leépül az az oktatás 6. Tovább folyik a szegények elleni hadviselés és nyílik a társadalmi olló 7. Marad az elvándorlás 8. Kíméletlen hajsza a függetlenek, civilek, gondolkodók ellen 9. Bevezethetik a rendeleti kormányzást 10. Még jobban fasizálódhat a Fidesz 11. Tovább dőzsöl a fideszes arisztokrácia és súlyosbodik az állami korrupció

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: szép új világ
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most szóljon, aki bármelyiket nem tartja biztos bekövetkezőnek.
Aztán jöhet neki az Elmekórtani Osztály, a gondos doktorbácsival.
advocat
Ez nem jóslat! Valós megállapítás. Ez vár az országra, csak sokan még nem hiszik. Amikro rájönnek - választás után - már fújhatják.
Bár a megelégedett nyanyák, még azt is elhiszik, hogy Orbán adta a nyugdíjasoknak a "jutalmat". Igaz, hogy Bajnai hozta ennek lehetőségét, de arra ki emlékszik. Mert akkor éppen baj volt, mert máshol sem mentek a dolgok. De ez sem Viktor ötlete volt. Igaz, a levélre az íródott, hogy Magyaroszág kormánya, nem a törvény adta jog! Szívatnak alaposan. Elég, ha 6 millió ezt elhiszi. Megvan a négyötöd. Is. És jönek a migráncsok. Is. Hol? A kerítésen át? Akkor az meg sz.rt sem ér. Vélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.