Berúgtak, verekedni kezdtek, és bár először a férfi fenyegetőzött, végül ő húzta a rövidebbet.

Megölte férjét a zalai asszony, majd tovább iszogatott
Illusztráció: Pexels

A nagykanizsai házaspár a rendszeres italozás, a veszekedések és a nő által elszenvedett bántalmazások miatt 2015-ben különvált – számolt be a zaol.hu. Tavaly év elején az 53 éves férfi kiköltözött a városból a szabad-hegyi pincéjükbe, ahova a nő is rendszeresen kijárt. Ilyen alkalmakkor közösen poharazgattak, rendszeresen leittasodtak, és folytatódtak a veszekedések is.

Így történt ez tavaly augusztus 5-én is, amikor már délben elkezdték az ivást, estére mindketten erősen lerészegedtek. Újra vitatkoztak, a férfi szidalmazta, fenyegette a nőt, sőt a konyhából nagykést hozott ki, és azt ígérte, elvágja az asszony torkát. Ezután lefeküdt a teraszon a hintaágyra, és még egyszer azzal fenyegetőzött, hogy reggel fel fog kelni, de az asszony már nem, majd este fél 11 tájban elaludt.

A nő néhány perccel később az asztalon hagyott 20 centis pengéjű konyhakést magához vette, és haragjában a volt párját mellkason szúrta. A férfi ezután még felkelt, tett néhány lépést, majd összecsuklott, elvesztette az eszméletét, röviddel később meghalt.

A nő ezek után a kést lavórba dobta, a teraszon cigarettázott, tovább poharazgatott és csak a férfi kihűlését észlelve, kora hajnalban hívta fel az ismerősét, aki értesítette a rendőrséget.

A szúrás tüdősérülést, szívburok sérülést, kétoldali lég- és vérmellűséget, valamint komoly vérvesztést okozott. Az asszony három nappal később a rendőrségi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

A Zala Megyei Főügyészségtől kapott tájékoztatás szerint a nő ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a főügyészség.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A Sötét zalai olyannyira törvénytisztelő, mint a fidesz. Domestic migri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.