A mérések kezdete óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb van a teljes foglalkoztatottság Magyarországon – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 aktuális csatornán csütörtökön, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva. ...

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mityuka, mityuka orvos mikor látott???
Pálinkás Pál
No igen...Nos Varga patkány...nyomj ide egy statit,hány munkaképes lakos van az országban...és abból hány fizet jövedelemadót???Mert ez valós adat lenne...ja..és a külföldön dolgozókat,meg a közmelósokat sem ildomos beleszámolnod te tetű!!!Máris nem lenne olyan szép a kép,igaz??? Az ilyen beszólásokat hagyd meg a választóitoknak,azok talán beveszik!!!
Sámannus
Akko má csak egymillió fog világgá menni?
csipetke
Miután a szakemberek nagyrésze külföldön kötött ki,azoknak,akik ittmaradtak,nyilván adódott azoknak a munkája,akik elmentek.De ez nem a kormány érdeme,inkább a szégyene,hogy százezrek vándoroltak ki a megélhetésért.Emiatt nincs most itthon orvos,ápoló,ilyen-olyan szakember.Aki itthonmaradt,bár szakembernek nemtom milyen,az a nemzet gázszerelője.pénztárosa,strómanja...de vele pont kitörölhetjük...
papa.49
A ,,teljes foglalkoztatás,, akkor fog megvalósulni mikor te és a főnököd, meg az egész bandérium a követ töritek a kőbányában !!!
Perwool
Sokan dolgoznak ??
És hol B+ ???
Milyen nagy gyár jött ide mostanában ???
Közmunkában igen, de azt a szociális rendszerhez kellene számolni, ugyanis segély helyett van, de ugyanúgy adóforintokból van ... Szóval az eddigi szociális segély, csak el kell érte menni otthonról. Produktív munkával általában nem jár, az adófizetők állják a számlát, de jól néz ki, hogy ennyi embernek munkát adtatok. A munkanélküliség tudod miért csökken papíron? Elmondom.
Pár hónap munkanélküliség után kikerülsz a nyilvántartásból, ha találtál munkát, ha nem. Attól kezdve nem vagy munkanélküli, csak nem dolgozol.A legszebb. Gyanítom a világon egyedülálló. Az Orbán horda a munkahely teremtés eredményei közé sorolja azokat, akik külföldön dolgoznak bejelentve. Beszarás... Akik jórészt miattuk lépnek le az országból, azok az ő érdemükként találtak munkát! Lényegében van benne valami, de ezzel azért elég hülyén néz ki dicsekedni... A munkanélküliség számításánál teljes jogú munkahelynek tekintik a közmunkát. 50 ezerért..
Az átlagfizetések statisztikája viszont mindig úgy kezdődik, hogy a "közmunkásokat leszámítva". Miért leszámítva? Rendes munka, nem?
Tessék már beleszámolni a fizetések átlagába is! Ha már úgy nem lehet a statisztikát kezdeni, hogy államtitkárokon, képviselőkön és egyéb tolvajokon kívül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.