A majd 3 ezer milliárdos tartozás valójában egy előlegként elszámolt technikai tétel, azaz csak papíron létezik. A Nemzetgazdasági Minisztérium után a jegybank is megerősítette: semmire nem számíthatnak már a volt magánnyugdíjpénztári tagok az államtól. Korózs Lajos szocialista képviselő nemrég a magánnyugdíj-pénztári vagyonról kérdezte Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert. Kérdésének apropója, hogy a Magyar Nemzeti Banknak az államháztartás pénzügyi vagyonáról szóló jelentése a mai napig feltünteti ezt a kötelezettséget. A legutóbbi adatok alapján az idén szeptember 30. állapot szerint az államháztartásnak 2826,1 milliárd forint kötelezettsége van, amely a nyugdíjpénztári átlépések miatti tartozásokból ered. Most az MSZP-s Tóth Bertalan kérte Matolcsy Györgyöt, hogy tisztázza a helyzetet. Matolcsy írásbeli válasza egy uniós szabályra hivatkozik, amely szerint a pénztári tagok kilépése és a társadalombiztosítási rendszerbe való teljes körű visszakerülése nem...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nesztek, nyugdijasok, ezt kepes a kepetekbe mondani ez a genetikai hulladek!
Mindig azt hiszem, hogy amiket a kormany osszehazudozik a valasztok szemebe, annal nagyobb hazugsag nem letezik,\

Pedig DE! Szoval rovid uton most a kepetekbe volt kepes hazudni, hogy az a 3 000 milliard forint csak egy "technikai tetel" a koltsegvetesben, az nem is letezett!
Emberek tizezreinek az egesz elete munkajat nullazta le ezzel a kijelentesevel.

Szoval kezcsokos nenikek, bukszajukat megtoltesre felajanlo nyuggerek erosen essetek gondolkodoba, amikor majd beleptek a szavazofulke maganyaba...

Ha nem orban ellen szavaztok BARKIRE, vagy legalabb egy ervenytelen szavazatot nem adtok le, akkor orban malmara hajtjatok a vizet, es meg sokkal rosszabb kovetkezik, es nemcsak a nyugdijasok szamara...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ilyen sem volt még Európában! A mocskos rezsim sima zsarolással tette rá koszos mancsait a Manyup-lére!
Egy tetves kormány zsarolta az adózókat, nyíltan, aljas módon!
Rockxy
@quadrocopter: De Amerikában már volt. A kapitalizmus, az mindenütt egyforma! :)
drive.google.com/file/d/0B7xEKIi8scp5M3BKN3dwZF8wWGs/view?usp=sharing
Nem most, mert az amerikai Hofi már nem él.
Lehet, hogy nem bírták már hallgatni az ottani matolcsiék?
Sámannus
Ezek mindent ellenkezőjére fordítanak.
Nem tartozása nincs, hanem amit szétloptak azt nem tudják visszafizetni.
Az ukrán és csecsen maffiózóknak kell a nyögdíj.
Egyébként meg kurva nagy dumája van az unióval takarózik, amit egyfolytában elárul. Esze ágában sincs együttműködni velük.
quadrocopter
@Rockxy: Ehhez képest egészen jól tűri 500 millió ezt a mocskos, zsarolós kapitalizmust Európában és jenkifoldön még 300 millió!
( Nem kell mindenhol, minden kérdésben zsidó ármánykodást látni!)
Rockxy
@quadrocopter: A hataloméhség nem kizárólagosan zsidó jellemvonás.
És tűri a nép, ezt mondta Carlin is: "senkit nem érdekel". Legalábbis, jelentős tömegeket nem.
De tartanak a nagykutyák a critical mass-tól, ezért van szó egyre többször az internet cenzúráról.

Az oktatás útján történő elhülyítés viszont mindenhol működik, ha "jól" megkomponálják a központi tantervet. Ugyanúgy jól működik a tévés propaganda is, mert ott készen kapja a birkapógár az infót.
És ha ugyanaz a pógár "felmegy" a zinternetre, akkó ugyanazt a szart fogja megtalálni elsőként, amit a tévé már beadott néki. És kész, máris igazolva látja a saját meggyőződését!
Egy hülyével több van megdolgozva, pipa! :)
csipetke
Azt mondják,az Isten nem ver bottal,és abban is biztos vagyok,hogy a karma törvénye működik,azaz,ha rosszat teszel valakivel,sokszorosan kapod vissza.Nagyon remélem,hogy még megérem azt,hogy ez a tolvaj banda bűnhődjön ezért,és a többi aljas bűnéért is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.