Nem folytatja munkáját a Fővárosi Törvényszék elnöke – közölte az Országos Bírósági Hivatal elnöke, Handó Tünde az Inforádió Aréna című műsorában.

Fazekas Sándor, a Fővárosi törvényszék elnöke nem folytatja munkáját a testület élén, mert az elmúlt hat évben nem teljesített megfelelően, ezért az új pályázaton új jelöltek indulhatnak a posztért – mondta Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke az Inforádió Aréna című műsorában.

Handó Tünde két lábbal beleszállt a Fővárosi Törvényszék elnökébe

A posztra egyedüliként pályázó eddigi vezető Fazekas Sándort támogatta volna a bírói kar, de Handó Tünde nem elégedett a munkájával, ezért eredménytelennek nyilvánította a Fővárosi Törvényszék elnöki pályázatát. Egyelőre nem találta meg az utódját.

Handó azt mondta, ő azért felelős, hogy egy szervezet élére olyan embert nevezzen ki, aki

nem szaporítja a gondokat, hanem megoldja a problémákat.

(inforadio.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert kivancsi vagyok, hogy ennek a ribancnak mikor kell majd elhagynia a munkahelyet? (Mindenki nagy megkonnyebbulesere es oromere...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Azert kivancsi vagyok, hogy ennek a ribancnak mikor kell majd elhagynia a munkahelyet? (Mindenki nagy megkonnyebbulesere es oromere...)
dr. prédikátor
Hát így szemből még ocsmányabb ez a picsa! A tehénbe a tej is megsavanyodna tőle!!!
justhpeter
Ez az ügy csak az orbánisták szemete. Megszűnt a jogállam, nem mindegy ki a "megbízott" ?
karma1
@justhpeter: Azert a Kuria meg me'g egy-ket magasrangu birosag megprobalja tartani az igazsagossag latszatat, amennyiben elejuk kerul egy-egy ugy... Persze az igazan nagyon komoly dolgok nem kerulnek elejuk, mert polt fiokja nagyon mely
Sámannus
Úgy néz ki, mint aki egész éjszaka üzekedett.
Béla333
Ha megtalálja Tündike a neki megfelelő embert, akkor (még így gyorsan a választások előtt vagy 3 hónappal) vagy 100 évre kinevezi. Sosem lehet tudni, mi lesz itt tavasszal...
karma1
@Sámannus: Bocsika, de a kefeles megszepiti a noket,... Ha ez Neked szep...:o)))) (Jovanna, csak vicco"tem...:o))
Eladott Ország
Ezért kellett mindent központosítani. Az önkormányzatokat, a kórházakat, az iskolákat, a bíróságokat, az egyetemeket, ezért kellett a legfőbb ügyészi hivataltól az Állami Számvevőszéken át a közmédián és az MTI-n keresztül köztársasági elnöki székig mindenhová pártkatonát benyomni. Volt kollégiumi cimborát (vagy cimboránét, mert Handó Tünde is Bibó kollégista volt, ahogy a férje, az alaptákolmányt megálmodó Szájer József is). Ha egy állami alkalmazott nem ugrál Orbán füttyszavára, az az egész országban sehol nem fog munkát kapni. Mert minden intézmény, minden sportklub, iskola, önkormányzat, kórház, egyetem, a sajtó túlnyomó része, a közhivatalok, az igazságszolgáltatás, a hatóságok, minden egy kézben fut össze. Aki azt gondolja, hogy ez véletlen, vagy ha nem is véletlen, de feltétlenül a jobb működés miatt, az ország érdekében van így, az vagy naiv, vagy hülye. Aki még azon vakarózik, hogy ez már diktatúra, vagy még nem lehet ezt a kifejezést használni, mert akkor mit fogunk használni később, amikor a mostaninál is szarabb lesz, arra is az előző két jelző valamelyikét tudom csak használni. Ez diktatúra. Nem tegnap kezdődött és nem egy perc alatt jött létre. De nem is magától alakult így. Akkor kellett volna először ordítani, amikor az első tollvonás megtörtént. Az alkotmány eltörlése. A bíróságok bedarálása. Valamikor, valahol, az elején kellett volna először ordítani. Most már késő. Ezt már nem lehet visszafordítani, egy feljelentés nem fog semmin változtatni. Ezt már csak szétverni, lerombolni, elpusztítani lehet. Aztán újra felépíteni a jogállamot. Az alapoktól.
Nessy
Volt még valaki, aki komolyan vette a bírói függetlenséget, tisztességet, ergo gyorsan meg kell tőle szabadulni! Nem ok nélkül kellett Kecskeméten, Szegeden tárgyalni a kormány számára nem tetsző emberek "ügyeit"! Biztos van már jelölt, akinek politikai tisztánlátását nem zavarja holmi tisztesség és becsület!
Zeta
Azaz az igazságszolgáltatást a kormány szempintjából hű bérenc fogja irányítani a Fővárosi Törvényszéket.
quadrocopter
Valaki vigyen már egy fésűt vagy gereblyét ennek a - hóna alatt is 5 bugyi van - Rozzant Muffnak!
Eladott Ország
@quadrocopter: ma, 14:22 ; Egy bugyit meg a fejére kellene húzni, hogy ne lássuk.
moareka
@quadrocopter:... bugyival, vagy bugyi nélkül, ezzel a nővel gyereket lehet ijesztgetni, ha a száját kinyitja, akkor meg felnőtteket...
Lackó50
Lehet, hogy Fazekast rajtakapta, hogy nem vett tiszta bugyit? Vagy esetleg elfelejtette zaklatni és ezért megsértődött? Mert ránézésre embernek nem jutna eszébe, hogy zaklassa. Ha Baukó is így nézne ki, akkor őt is messze elkerülték volna a kétértelmű megjegyzések. Egyáltalán szokott ez tükörbe nézni?Ha kicsit többet törődne magával, akkor nem jutna ideje mások vegzálására.
kiscsillag66
Nem a fejével van a baj, mert arról nem tehet, hogy ronda. Csak az a baj, hogy ez a rondaság már az egész lényét befolyásolja. Göncz Kingát mennyit bántották a haja miatt, akkor ez a nő???
kukac50
Handó Tündének olyan ember kell aki képes hazudni a Fidesz érdekében!
Az igazságszolgáltatás már rég nem az igazságért dolgozik,hanem a Fideszes hazugságokért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.