A BRFK egy december közepi rablás két gyanúsítottját körözi, az egyiküket már beazonosította, ám a másik férfi egyelőre ismeretlen.

A BRFK közleménye szerint Setét Zoltán és egy ezidáig ismeretlen férfi tavaly december 19-én 17 óra 15 perc körül egy IX. kerületi, Ráday utcai társasházban egy férfit többször megütöttek, majd elvették tőle a pénzét, emiatt őket a IX. kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanújával keresi.

A ferencvárosi rendőrök azonosították a bűncselekmény egyik elkövetőjét, a 32 éves budapesti Setét Zoltánt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Két rablót köröznek, aki látta őket, hívja a rendőröket – fotók

Setét Zoltán

Fotó: BRFK

Az elkövetőkről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

Setét Zoltán sötét kapucnis kabátot és farmernadrágot, ismeretlen társa szürke melegítőt és fekete sapkát viselt a bűncselekmény elkövetésekor.

Két rablót köröznek, aki látta őket, hívja a rendőröket – fotók

Két rablót köröznek, aki látta őket, hívja a rendőröket – fotók

Fotók: BRFK

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Setét Zoltánt vagy a másik férfit felismeri, "tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét" – olvasható a közleményben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...aki itt a cikkben látta az jelentse-e ?
nem tibi
@Csizmás Kond: Nem szivesen botlanék bele éjjel egy setét sikátorban .
Csizmás Kond
@nem tibi: ...akkor ne járj éjjelente setét sikátorba...:)
maci0427
Nagyon setét ez a setét, nem baj, hogy közlik a képet, így is kell "komolyabb" országokban is így csinálják, csak ott még azt is hozzáírnák, hogy " Cigány származású " ! -- / barna bőrű,mint az USA.-ban../ -- De itt Magyarországon nem is kell megírni, az emberek legalább 90 % - a tudja azt, hogy ezek az elkövetők cigányok vagy hasonszőrű " vegyes összetételű " emberkék ! Budapestet ellepték már ezek a jómadarak és jól megélnek - eléldegélnek a becsületes-tisztességes Magyar emberek rovására ! Ja...,igen ,hogy ők is magyarok...? Akkor mi mik vagyunk,akik semmiféle Etnikummal nem rendelkezünk ? Na jó, akkor cigány etnikumú magyarok, így a helyes ! Nincs ebben semmi bántó és törvényellenes, ha ezt leírjuk ! -- DE !!! --- A legelszomorítóbb az, hogy a Tisztességes Becsületes Cigány Emberek, ilyenkor nem írnak be , nem szólnak hozzá az ilyen hírekhez olyan módon, hogy Elhatárolódnak az ilyen aljas -elvetemült cigány emberkéktől, hanem összezárnak és védik őket és " lerasszístázzák " a magyar beírókat ! Pedig ilyenkor lehetne elzárkózniuk ezektől a szemetektől,akik ezt a bűnöző életformát élik és csinálják nap mint nap ! És ezért vannak megbélyegezve a Tisztességes - Becsületes - Dolgos - Dolgozó - példás Cigány emberek ! Mi Magyarok pedig, nem dédelgetjük és védjük Azokat a Magyar Bűnözőket - gyilkosokat, akik törvénytelen - nem jogkövető magatartást tanúsítanak és elvitelükkel kiérdemlik az utálatunkat, ezeket is kivétel nélkül elítéljük - megbélyegzünk és bitófára kívánjuk ! Ez a nagy különbség a két " népcsoport " között...!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Pakisztáni a csávó, a rendes neve Zolt-Han Shetet!
mackoka46
Előbb a sétáló fidesz mocskokat kapják el, az elkövetési érték alapján. Ja ha azoknak szabad, akkor a másiknak is. Ez a szabad rablás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.