Lopott autóval ment az iskolába, mert nem akarta lekésni a tanítást a 15 éves Peti. A nagykátai fiú rég megbánta tettét, a Fiat gazdája pedig megbocsátott neki. Nagyon rossz éve volt a nagymamájánál élő fiúnak.

Bármely szülő megirigyelhetné annak a 15 éves nagykátai fiúnak a tanulás iránti szeretetét, aki egészen a kocsilopásig merészkedett azért, hogy eljuthasson az iskolába – írja a Zsaru magatin nyomán a Bors.

Autót lopott, hogy ne késsen el az iskolából

Ez nem vicc: a fiú ugyanis még december 7-én lekéste a szentlőrinckátai buszt, ami a suliba vitte volna. Azonban az „iskolarajongó” Petit (akinek valódi nevét személyiségi jogok miatt változtatták meg – a szerk.) egy percig sem bírta ki kedvenc tantárgyai nélkül, így egy helyi presszó elől meglovasított egy Fiat Unót, amiben benne találta a kulcsot, majd a kocsival az iskolához hajtott, ahol kötelességtudóan beült az órákra.

Az autó tulajdonosa elárulta: majdnem sérülésmentesen kapta vissza a Fiatot, vagyis a srác jó vezetőnek bizonyult. Petire nem haragszik.

Mindenki követ el hülyeségeket fiatalon

– vélekedett.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ráfér a gyerekre a további iskolalátogatás.
Mi több, a kocsi gazdáját is célszerű lenne magával vinni. ""Gyerekcsíny""--mondá. És inkább kicsontoznám, ha ""-majdnem sérülésmentesen-"" adnák vissza a kocsimat.
justhpeter
@namihami: Ezt nem osztom. Nap mint nap találkozom a forgalomban e gyereknél rosszabb (és veszélyesebb !) vezetőkkel, akiknek papírjuk is van róla, hogy megtanultak vezetni. Én sem haragudnék a gyerekre. Sőt. Megtanítanám vezetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.