Egy 34 oldalas dokumentumban kell leírni, mit csinál az igazgató és a tanárok, ha terrortámadás vagy háború tör ki. Például mit csinálnak az iskolában rekedt gyerekekkel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nem kell felni. Batran kell a szemetbe dobni, es ha valaki nem ert egyet vele - peldaul a felelos tanarok - , akkor tessek sztrajkolni ellene...
Nehogy mar minden baromsagot le tudjanak nyomni az emberek torkan !?
kukac50
A helyi képviselő és a terrorelhárítás dolgozóinak lenne ez a kötelessége!
Sajnálatos dolog az,hogy a terrorelhárításban olyan buta alkalmatlan emberek lehetnek akiktől még az óvónők is többet tudnak! Zavarják el a terrorelhárítás dolgozóit azok megmaradt bérét adják az óvónőknek iskola vezetőknek, Minek tartunk sok pénzért terrorelhárítókat?
papa.49
Az elmebaj elhatalmasodott a fószeren az biztos, már nem elég a graczi kezelés komolyabb kell, pl. 10 kg. kalapáccsal fejbe, hogy meg ne sántuljon !!!
tudode
Aki kitalálta ezt a "háborúsdit" az nem képes átgondolni azt, hogy a gyermekekben, sőt a 20 év körüliekben SINCS FÉLELEMÉRZÉS! Gondolt egyet, kettő lett belőle, akkor "csak" a gyermekek védelmére "kell" a HANGSÚLYT helyezni! EZEK tudják, hogy csak óvodai, és iskolai foglalkozás KÖZBEN CSAP LE A MÉNKŐ?
.
Ha visszagondolok a II. világháborúra, amikor 10 éves voltam, nem féltünk, szóltak a fegyverek, a szánkónkba golyóhüvely fúródott, lelőttek egy elkóborolt lovat, jelentettük a szülőknek, hogy VAN HÚS!

Sőt 56-ban 21 éves koromban stoppal, lábbusszal elindultam, és meg is érkeztem a fővárosba, mindenféle félelemérzés nélkül. Ami megmaradt, fél álomban a repülőgép zúgásra BOMBÁZÓRA asszociálok. Ma már még nappal is hátranézek KI JÖN UTÁNAM???
.
Ez olyan HELYZET LEHET,NE hogy MINDENKIT, v SENKIT nem lehet megvédeni, mert EGYÁLTALÁN HOVA lehet elbújni EGY ESETLEGESEN KITÖRŐ háború esetén a HADITECHNIKA MAI FEJLETTSÉGE ELŐL???
.
Hiába ERŐSKÖDNEK a fiúk a GYERMEKEKBE nem lehet elültetni a félelemérzését, akkor, amikor a FELNŐTT LAKOSSÁG is "már" a saját árnyékától is fél u.m. akinek
.
----- Ma sem sikerült átlépni a saját árnyékát!
pctrs.network.hu/clubpicture/1/1/7/8/_/orban_fasz_1178753_7175_n.jpg
.
A SZOKÁSOS FIGYELEMELTERELÉSRŐL, ill. a HOZZÁ NEM ÉRTÉSÜKRŐL LEHET SZÓ!
mégállnekem
Há', nem gondoltam volna, hogy ezt is megélem! Nagyon úgy néz ki, hogy az unokáim nem iskolaköpenyben járnak majd iskolába, hanem gyakorló katonai hacukában, bilivel a fejükön, nehogy megsérüljenek a leszakadó plafontól. Menetfelszerelésük nem az iskolatáska lesz, hanem, mint egy deszantos legényé behajózáskor...mondjuk, az elhajózáshoz kell a gyakorlás, hiszen meg is kell élnie...
kissé felnőttem
41,9 ja ez igy már érthető. Az ötletadó nem 36 fokos lázban ég mint a Költő irta.
Eladott Ország
Akkor ezt most hogy van? Hát így. A kötelezettségszegési eljárásokról elhíresült, a törvényességet magasról lehányó magyar kormány a NATO nem létező elvárásaira mutogatva, a saját hatáskörébe tartozó feladatokat rányomja az oktatási intézményekre. Mert egy iskolaigazgatónak feltétlenül az a feladata, sőt, a képzettsége és kompetenciája is megvan ehhez, hogy egy mesterségesen generált problémára egy idióta központi szamárvezető alapján megoldási terveket szövögessen, szövegezzen és időre leadjon. Az igazán gusztustalan ebben az, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy általános vészhelyzetekre vonatkozó intézkedési tervet kell készíteni (hogy mondjuk egy áramszünet, árvíz, tűzeset, égszakadás, földindulás esetén merre van az arra), hanem nyomják a terrorhisztijüket. És a világért sem lehetne ebből a rohadt kampánymutatványból kihagyni a gyerekeket, pedagógusokat. Nehogy a tömegpszichózisból valamilyen véletlen folytán kimaradjanak az iskolák, óvodák, mert nem tettek elég kárt így is ennek az országnak az agyában, lelkében. Az idősotthonoknak, kórházaknak mikor kell hasonló terveket leadni? Vagy helyettük Spöttle, Bakondi és Nógrádi már feltérképezte a menekülési útvonalakat?
Eladott Ország
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fcdn.poll-maker.com%2F24-933624%2F45.jpg%3Fsz%3D285&key=VW7yL9E9_Rpp82tnOTqdtw&w=600&h=375
„Azt a rendszertípust, amelyik a demokrácia bizonyos formális jegyeit megtartja ugyan, de a hatalom nem leváltható, autokráciának nevezem” – mondja Kornai János közgazdász
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/01/06/egy-erdelyi-magyar-ceausescu-arnyekat-latja-a-ner-ben/
A rendszerváltásig Ceausescu Romániájának oktatási intézményeiben – igen, az elitnek számító gimnáziumokban is – létezett fegyverraktár, arra az esetre, ha a terroristák megtámadnák az országot, ne álljunk ott fegyvertelenül. Sőt, a tanterv része volt a katonai kiképzés és a politikai nevelés óra is. Heti rendszerességgel, felváltva kellett volna megtartani. Volt rövidített nevük is, az egyik a PTAP (Fiatalok Felkészítése a Haza Megvédésére) volt, a másikra nem emlékszem. De már a nyolcvanas években nem vette komolyan senki. Utolsó órák voltak az órarendben. A politikai nevelés órákon valamit lediktáltak az osztályfőnökök, de mindenki igyekezett 10-20 perc alatt elintézni, és mehettünk haza. A katonai kiképzést pedig tényleg senki nem tartotta meg, kivéve a mi osztályfőnökünket. Iskolai szinten évente egyszer kimentünk a lőtérre, ott vagy lőttünk, vagy nem, de jó buli volt, aznap nem volt tanítás, kint hülyéskedtünk az erdőben. A tanároknak volt stresszesebb, hiszen nekik figyelniük kellett arra, hogy ne történjen baleset, meg el kellett számolniuk az összes kilőtt golyóval, szóval keresgélhették a földön a hüvelyeket, ha esett, ha fújt.
kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2018/01/untitled-1_3.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.