Török Gábor politológus, a Heti Világgazdaság online oldalán megjelent interjújának második része: FIDESZ és ellenzéke, na meg a hatalom. A választás, nem garanciákról, hanem a bizalomról és a hitről szól A politológus úgy véli, hogy eddig minden párt a saját hasznosságát kereste, a torta újra felszeletelésében volt érdekelt, de ahogy közeledik a választás, a Fidesz túlhatalmától való félelemmel együtt az egyéni választókerületekre vonatkozó megállapodás igénye erősödni fog az ellenzéki pártoknál

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az ifjabb Horn Gyula csak egyszer szólt, és a perc emberkéből csak másodperc emberke lett mint egy halvány szellentés. Hamarosan a fütyisz csak azt kaparja amit eddig elásott.Makaón, meg Szingapúrban.
Sziszifusz
Rendben, nem bukik a Fidesz, de ez nem jelenti azt, hogy Orbán Viktor sem bukik.
Túlságosan régóta van a porondon. Biztosra veszem, hogy a Fideszen belül a háttérben létezik egy-két ő olyan potentát akik hozzá hasonló karrierre vágyakozik. Elhangozhat a mondat, hogy : " Et tu mi fili Brute."
Sámannus
@Yoda69: Én fütyisz buktát fogok zabálni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.