Húsz perc kellett a rendőröknek ahhoz, hogy elfogják azt a két férfit, akik Kőbányán elloptak egy mobiltelefont.

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába 2017. január 4-én 10 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, hogy Budapest X. kerületében, a Maglódi úton egy vendéglátóhely előtt két férfi kölcsönkérte a bejelentő mobiltelefonját, de azt az egyikük zsebre tette majd futva távoztak a helyszínről.

Húsz percig örülhettek a lopott mobilnak

A kép illusztráció. Fotó: Pixabay

A kőbányai rendőrök a megadott személyleírás alapján a helyszín közelétől körülbelül egy kilométerre megtalálták az elkövetőket. A két férfi, amikor meglátta a rendőröket eldobta a lopott mobiltelefont és menekülni akart, azonban a járőrök 10 óra 30 perckor – húsz perccel a bejelentést követően – elfogták őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 21 éves Sz. Dániel és a 24 éves K. Richárd budapesti lakosokat lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Dánielt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, társa, K. Richárd a nyomozás alatt szabadlábon védekezhet.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Tiszta orbánisztán. Amihez hozzáengedik azt elfaszolja.
namihami
Mondjuk, azért az is hülye, aki két, vadidegennek, egy ""kölcsönkérésre"", a markába nyomja a telefonját. Majdnem azt írtam, hogy meg is érdemelte, hogy elvigyék.
szep napot
Let me guess. Az a K. az Kolompart takar ott a Richard elott, az Sz. az meg Sztojkat a Daniel elott. Vago ur, felezzunk (az elkovetoket ugy derek tajt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.