A 2014-es választás óta nem beszéltek, három éve pedig gyakorlatilag hadban állnak.

Meglepő: Simicska levelet kapott Orbán Viktortól
Fotó: Youtube

Már érkeznek a postaládákba a Fidesz támogatást kérő levelei. Meglepő módon a miniszterelnök korábbi jóbarátjához, Simicska Lajoshoz is befutott egy példány. Mint köztudott, Simicska az emlékezetes G-nap után a Jobbik mellé állt.

A levelet Simicska Ádám, az üzletember fia osztotta meg Facebookon, vicces kommentárral:

"Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van."

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ádám ügyesen reagált rá, persze ha még fidesz tag a papa akkor jogos a levelecske neki is.

kubatov elvtárs, frissíteni kellene az adatbázist, mert a végén kiderül, h kihalóban van a fidesz szavazótábora, már csak azért mert olyan személyek is kaptak, akik már nincsenek az élők sorában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@lampa laz: Nem adakoznak a határon túli tesók, oda hiába dob egy sárgát mindenkinek Orbán. Naiv koromban néhányszor utazgattam Erdélyben, de ráuntam a magyar nyelvű besúgok ránk telepedése, a szállodában beváltott kevéske német márka miatti vegzálás, a szállodai szobánk magyar szobaasszonyainak enyves keze miatt. Vittek mindent ami nem volt forró, és nem volt lebetonozva, amíg a városaikban gyönyörködtünk. Már öszvérekkel sem lehetne elvontatni oda csodálni a "magyarságukat".
kokopelli
@lampa laz: (19:53)
..nem akarok segíteni,de a sok milliárd EU-s és Mészáros plusz Vej stb. pénzekből
lehetne valamit azon a részen is létrehozni! Még egy kastély,még egy szálloda, még
egy kis megműveletlen szántó eu-s támogatással... fontosabb!?
division
@kokopelli: Annyiban igazad van hogy lehetne próbálni valamit létrehozni, kérdés hogy mit, egyáltalán mihez értenek ezek az emberek, mi az ami kifizetődő is lenne, sorolhatnám. Annak sosem voltam a híve hogy csak úgy adjunk mert akkor ennyi erővel mindenki beállhatna a sorba.
Csizmás Kond
...mongyuk ez a simicskagyerek is kezd egyre tolakodóbb lenni...
papa.49
Ez is mint minden a csutigecitől ered nélküle az engedélye nélkül szarni se mernek a fütyiszek, tehát ez is csak a fajtájára jellemző pofátlan seggszájú cigány semmi egyéb !!!
lampa laz
@nezelodo:(8:53) Meséltek nekem is hasonló történeteket és kétkedve hallgattam akkor, hát most már elhiszem, h igaz volt. Pár évvel ezelőtt egy sportcsapat tagja olyan történetet adott elő amitől még én is rosszúl lettem. Azt mesélte, h versenyt követően a vendéglátók meghívták őket vacsorázni, a végén beszélgetés közben kiderült, h kutyahús ettek. Attól a pillanattól versenyt hánytak, napokig rosszúl voltak tőle. Ők sem kívánkoznak többet oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.