Régi Barátom, Soros György ma telefonon megkeresett. Kölcsönösen üdvözöltük egymást, kívánva egyúttal Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet. Nevetve újságolta, hogy a személyi titkára és titkárnője a hasukat fogva nevettek egész délelőtt, amíg a postát szortírozták. Aztán, amikor bejöttek referádára, még mindig kuncogva tették elém dr. Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökének szívélyes hangú levelét, újévi üdvözletét, és pénzt kunyeráló levelét. Képzeld el öreg barátom, majdnem kiestem a fotelomból. Még jó, hogy a karfája magas, így megtartott. Most már együtt röhögtünk, majd bele szakadtunk!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezen egy picit besirtam a rohogestol...:o))) AMikor a rablo bekopog az ajton, hogy kolduljon 3 liter benzint a kocsijaba, kulonben nem tud elmenekulni a helyszinrol...

Micsoda mentalis allapotban van az az ember, aki idaig sullyed?
nyanya001
Orbán pofátlanságának , gerinctelenségének , aljasságának nincs határa, mert olyan
végtelen mint az univerzum !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.