Hallgatni arany? A cég YouTube-csatornájára feltöltött videóban reagált Lénárd András arra a napokban megjelent hírre, hogy a Magyar Nemzet szerint sztriptíztáncosnők csempészése miatt körözik a Csíki Sör tulajdonosaként ismert Lénárdot. A sörfőnök több mindenről is beszél a videóban, egyebek mellett azt is mondja, hogy A magyarországi söripar, a nagyipari sörgyártás arról szól, hogy mérgezik az embereket. A Richter-skálán minimum 8-as erősségű kijelentésként értékelhető mondat kapcsán a Zoom.hu több kérdést is megfogalmazott a hazai sörgyárak, így a Borsodi, a Dreher, a Heineken, a Pécsi Sör, valamint a Magyar Sörgyártók Szövetsége felé, mit szólnak vajon Lénárd monológjához. És hogy mit válaszoltak? Azt, hogy: Nem kívánunk nyilatkozni az ügyben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha valakinek egy kis jartassaga is van akar sor- akar szorpkeszitessel (vagy peldaul a Coca Cola keszitesevel) kapcsolatban, az tudja, hogy ezt a vadat nem lehet siman megvalaszolni, mert akkor az azt jelentene, hogy valaki kiadja a sajat termekenek a titokban tartott receptjet, vagyis degradalna a sajat brand-jet.

Vagyis: azonnali reakciokent nem erkezhetett mas reakcio.
En meg megkerdeznem a csiki lohugy gyartojat, hogy o szemely szerint mit csinal? Es kiadja-e a receptjet, vagy csak vadaskodik?
Egyenlore o probalt meg 3 kurvat becsempeszni Kanadaba, nem az emlitett serfozok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@karma1: talán, ha hallott volna egyáltalán az 1516-os Reinheitsgebotról, akkor tudná miből készül az igazi sör. De ez csak egy bűnöző. Abból csinál pénzt, amiből tud. Lázár NERtársban megtalálta zsák a foltját.
karma1
@Equus: Mikor otthon eltem, a Poloskei Szorp gyartojanak a fia jobaratom volt. Tortent, hogy valakik megbugaztak 2 hordo foszfort valahonnan - nem mondtak be , hogy honnan, ettol a sractol tudtam meg, hogy a Coca Cola cegtol - es a tv-ben mondtak, hogy aki ellopta, rettenetesen vigyazzon, mert halalos belole akarmilyen kis dozis is...
Ez a baratom elmondta, hogy ez az anyag az egyik adalekanyaga a Coca Colanak, csak ezt persze a ceg sohasem vallana be, mert attol azonnal elvesztenek a vevoiket.
Inkabb kodositenek, hogy meg akarjak orizni a szazevesnel is oregebb csaladi receptet, oszt jonapot.
Ma mar minden konzervben, iparilag tartositott elelmiszerben van egy csomo kemikalia.
(Mint a gyogyszerekben is, dehat ettol kerek a vilag, mint tudjuk, minden csak adagolas kerdese)
lópicigáspár
@karma1: Szóval, ha veszek egy karton kólát (na nem dobozosat) és kiteszem a napra, este tudok vele világítani? :)))))
karma1
@lópicigáspár: Hat nem egeszen,...:o))) A csontjaid jol meg fognak erosodni, es max. loni tudsz majd jol, merthogy robbantasra is megfelelne, kis kombinacioval...:o))))
(Gondolj bele pl. a babgulyas foszfortartalmara...:o))))
Pálinkás Pál
@karma1: Ez kicsit túl van tolva...mármint a titkos összetevők...a mai világban..beteszel belőle egy kicsit egy gáztomográfba...és milligrammra kiírja miből mennyi van belőle...az más dolog hogy hiába tudod,mivel le van védve..nem gyárthatsz olyat!
silber13
@karma1: Agyógyszereketne említsd, mert ha sok gyógyszer receptúráját megismernénk,rá sem néznénk többé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.