Azért nem kell messzire menni a megfejtésért. Több mint kétezer milliárd forintos megbízást nyertek el tavaly közbeszerzéseken a Fideszhez köthető üzleti körök – összesítette az Átlátszó. Ezen belül Szíjj László cégei – elsősorban az új Közgépként emlegetett Duna Aszfalt – nyertek el a legnagyobb összegben közbeszerzési megbízásokat, összesen 606,5 milliárd forint értékben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi ezen a meglepetés

Orbán barátjaként ő is fogalomzavarban szenved

A derék hvg.hu „Meglepetés! Nem Mészáros Lőrinc nyerte a legtöbb közbeszerzést tavaly” című cikke szerint mindössze a 4. legtöbbet kaszált Lolo ebben a kategóriában.
Nincs is ebben semmi különös, pontosabban nem lenne, ha nincs ott az fránya szó, hogy meglepetés! =))
Nos mint tudjuk a barát szerint ő sokkal okosabb az FB-atyjánál, amit lehet komolyan gondol. Pont úgy ahogy Őfenesége szerint a forgóajtós mondás a találékonyság jele lenne, pedig valójában a gátlástalanságé!
Igen Lolo van annyira okos, hogy nem a közbeszerzések terén ő legjobb, csak az EU-s pénzek megszerzésében! =))
nezelodo
Eszerint Orbán tartja magát a Tokajban már bevált a "nem volt aznap közgyűlésen" elhangzott direktívához, hogy ne mi nyerjük a legtöbbet. Pedig hol van ez már, és hol van a first lady kikotyogós barátnője, akinek már a neve is homályba vész, de gugli segített, Mayer Aranka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.