A politikus nemzeti konzultációs kérdőívekkel kapcsolatos megnyilvánulásait vizsgálják a kormány feljelentése nyomán. Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette miatt nyomozás indult annak a feljelentésnek nyomán, amelyet a kormány az LMP-s Hadházy Ákos nemzeti konzultációval kapcsolatos kijelentése miatt tett – tudta meg a Magyar Nemzet a Központi Nyomozó Főügyészségtől. A KNYF tájékoztatása szerint a nyomozás határideje 2018. február 13.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Derűsen indul a hétvégém, mert olvastam az indoklást... A becsület csorbítása... Hehehe. Kiét fijjuk, a hazudós enyveskezű offshore lovagokét? A helikopterrel szárnyaló zsenikét? Vagy a csíkszívó Göbbeks imitátorét, akit nem ismer senki a pártból? Vagy a Mengyi Rolandét, esetleg a vejkóét, meg a Lölöét? Esetleg a Kupaklala anyukájáét? Nem sorolom a számításba vehetőket, annyi hely nincs itt a fórumon, hogy valamennyi nem közszereplőt megemlítsem a sajtóhírekre hivatkozva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@karma1: Gondolom, hogy nem véletlenül most jöttek elő a vádemeléssel. Megvárták a megsemmisítési határidőt, most már indulhat a cirkusz! Tárgyszerű bizonyíték nincs, a tanúk megfélemlítésére minden eszközt fel fognak használni!
anka
Most már ugye ezt is ki kell nyírni'?!?!?! - aki a hatalom' útjába áll az mehet a levesbe'!
- mi lesz itt még tavaszig?
RonaGyuri
@karma1: ebben nincs igazad, mert ezek nem pénzügyi bizonylatok, hanem a törvény által korlátozott adat-gyűjtések, amiket, sőt azokból származó információkat is, meg kell semmisíteni! =))
karma1
@RonaGyuri: Aranyom, nem vitatkozom Veled, tutira Te tudod jol...:o))))
Peller Anikó
Na tessék, kiderült, hogy az elempés politikusok is bűnözők, ők se különbek a diákné vászánánál, egyformák ezek mind, nem érdemelnek kegyelmet. Éljen és virágozzék a fidelsz mafia (sírjál a virág).

6házi Te bűnöző ! Bűncselekmények elkövetője. Csupa bűn ez az elempé.

(jóvan bella, jóvan, csak viccelni próbáltam de csak ez lett belőle)
magyarbakancs
A Fidesz maga egy bűnszervezet?
Ezért szeret mindenkiből bűnözőt csinálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.