Fontos változásra kell felkészüniük a szénhidrátmentes boldogságot keresőknek, első számú márkájuk, a Norbi Update ugyanis megújúl, Geszti Péternek köszönhetően.

„Egy éve már közösen dolgozunk Geszti Péterrel, és február 1-jétől teljesen megújul az egész Update márka.

Rengeteg munkák volt ebben, és minden szempontból nagy változás lesz, hiszen a termékek csomagolása, a márka arculata és a neve is megváltozik. A Norbi név eltűnik majd és csak Update marad” – nyilatkozta Schobert Norbert.

A rajongóknak nem csak Norbi nevét, de arcát is nélkülözniük kell a termékekről.

Valami készül... #lowcarb #update1 #mutimiteszel #gesztipeter

Norbi (@norbi_schobert) által megosztott bejegyzés,

„Annak idején, amikor 15 éve kitaláltam az egészet, akkor még szükség volt hozzá a nevemre, hogy tudjam futtatni. Azóta az Update már önállóan, nélkülem is megél és már nem is akarok ennyit szerepelni, szeretnék egy kicsit a háttérbe húzódni. Petiről tudni kell, hogy csak olyan munkákat vállal el, amiben hisz, ami erősíti az ő presztízsét és aminek biztos a sikerében. Soha nem vallott kudarcot, és számára nem a pénz az elsődleges, hanem a krea­tivitás, a siker és az, hogy hasznos dolgot csináljon. Óriási internetes és televíziós kampányunk lesz, februártól nem tud majd az ember olyan helyre kapcsolni, ahol nem a megújult Update lesz majd”

– lelkendezett a fitneszguru.

Geszti Péter egyelőre nem akart nyilatkozni az együttmüködésükről.

Címlapkép: Instagram/norbi_schobert

(Bors)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jól van Norbi, ha nem tudok olyan helyre kapcsolni ahonnan nem te csöpögsz a tv-ből, meg a műkajáid, akkor egyáltalán nem nézek tv-t, marad a yt, ahol meg messze elkerüllek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.