Az LMP társelnöke korábban a Soros-ellenes nemzeti konzultáció számairól azt mondta, kamu az egész.

Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette miatt nyomozás indult annak a feljelentésnek nyomán, amelyet a kormány Hadházy Ákos nemzeti konzultációval kapcsolatos kijelentése miatt tett – tudta meg a Magyar Nemzet a Központi Nyomozó Főügyészségtől.

Hadházy akkor rohanhatta körbe a három helyszínt, ahol a válaszokat őrizték, amikor még zajlott a feldolgozás és a kormányzati számláló 1,7 milliónál tartott.

Hadházy viszont azt mondta, nem győzték meg őt arról, hogy valóban ennyi válasz érkezett volna vissza, szerinte kamu a kormányzati kommunikáció.

A kormány akkor is, azóta is azt mondta, Hadházy téved, feljelentették a politikust.

A Központi Nyomozó Főügyészség most a lapnak azt mondta, a nyomozás határideje 2018. február 13. „Minden ilyen ügynek örülök, hiszen felhívja a nyilvánosság figyelmét arra, hogyan manipulálta a kormány ezt a konzultációnak nevezett csalássorozatot. Lebuktak ezzel a nyilvánvaló csalással, és a feljelentéssel próbálják elterelni róla a figyelmet, de nyilván tudják, hogy nem lesz az ügyből a semmi, mert a mentelmi jogomat nem fogják kiadni” – mondta most Hadházy a lapnak. Ugyanakkor a politikust még nem keresték az ügyben a hatóságok.

Címlapkép: MTI Fotó/Kovács Attila

(MNO)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ebből csak pofára esés lehet, ugyanis a bírálat és a kritika nem tartozik az elkövetési magatartások közé, ráadásul hangfelvétel is is van a "szaki" közléséről! Így akarják megfélemlíteni azokat, akik kritizálják a tetves rezsim mocskos húzásait, hazugságait!
Polt - jogász és volt gyakorló ügyvéd létére! - már bukott pert!
Ennyit ért a hivatásához ez a mocskos, bűnpártoló barom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Szeparepa2: Mindig ezt mondod, de mikor lesz már végre meg?
Vlágos, mint a nap, hogy hazudnak, mert akor ha valósak lennének az adatok, akkor büszkén mutogatnák, és nem perelgetnék Hadházyt. Kamu az egész!
herczeg0210
És a rendőrség gyönyörűen és szépen kimossa majd a Fideszt a szarból!
Nessy
@Shikari: Az instrumentum eqviit magyarul ph-val kéretik írni, úgy elegánsabb.
dr frédikántor
@Shikari: ne báncsd a tesómat, értve vagyok?
kukac50
Akkor a Fidesz nekünk is megmutatja majd eredetiben,hogy mennyien szavaztak igennel,mennyien nemmel és hányan rajzoltak szamarat,vagy csak egy új felmutatást.
Érdekes lenne az eredmény.
Jozefina
orbánnak érdeke, hogy minél több ellenzéki személyt még a választások előtt bilincsbe, vezetőszáron mutogasson!!! Arra már nem gondol, hogy a kocka is forog!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.