Heiko Kretschmer, az MSZP új kampánytanácsadója a 168 órának adott interjújában többek között arról beszélt, hogy a politikai kommunikáció művészi oldala, ne azokat győzzük meg arról, melyik a legjobb focicsapat, akik amúgy is mindennap követik a labdarúgás világát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aprilis 8-ig el a remeny... Ha ezt elszalasztjuk - soha tobbet.,..
Szerintem is csak a pozitivitas hozhat eredmenyt...
Remenykedjunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@F_Viktor: Sajnos, van egy olyan erzesem, hogyha Magyarorszagon valaki ugy vegez orbannal, mint Ceausescuval a sajat nepe, akkor maris kigolyoznank magunkat az Uniobol, mert ok egeszen biztosan nem fogjak toleralni a halalbuntetest,de valoszinuleg annak sem fognak nagyon orulni, ha polgarhaboru lesz, mert az nem fer bele az Unio rendjebe. (Biztosan erre is van valami rendszabaly/jogszabaly, hogy hogy kell fellepni az ilyen orszagokkal szemben, - mert ezt retorzio nelkul nem usznank meg).

A masik: en is abban hiszek leginkabb, hogy a legjobb megoldas ezeknek az eroszakos eltavolitasa lenne a vegleges megoldas, viszont akkor ohatatlanul artatlan emberek is megserulhetnenek, meghalnanak... En pedig allatira nem orulnek, hogyha ket magyar polgar esne egymasnak, EZEK miatt meg plane nem...
justhpeter
@karma1: Ez egy nagyon értékes tulajdonság. Sokat segít a megelőzésben.
F_Viktor
@karma1: Időben elszaladnak, a birkák reakciója pedig kiszámíthatatlan.
Ekkor már nem leszünk se uniós, se NATO tagok.
A kérdés inkább az, hogyan reagál rá putyler.
karma1
@F_Viktor: putyinkanak akkor mar mi se kellunk majd, pont olyan rebellisek es terhek leszunk neki, mint Ukrajna.,... Igazan behodoltatni egyikunket se tudna, - marad a lagymatagsag, es minden kedvezmenyt mi fogunk utoljara megkapni tole a(ha egyaltalan kapunk majd valamit)
F_Viktor
@karma1: Azért geopolitikailag, beékelődve uniós tagországok közé golyófogónak még hassznos lehet az ország.
Gondold el, milyen zűrzavar lenne ha betelepítene pár, atomtöltet kilövésére alkalmas rakétabázist.
adrenalink
"Orbán, kösd fel a gatyát!" A nyomaték kedvéért még hozzátehették volna, hogy a barnaszínű gatyát, vagy a Liberoval bélelt gatyát... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.