Heiko Kretschmer, az MSZP új kampánytanácsadója a 168 órának adott interjújában többek között arról beszélt, hogy a politikai kommunikáció művészi oldala, ne azokat győzzük meg arról, melyik a legjobb focicsapat, akik amúgy is mindennap követik a labdarúgás világát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aprilis 8-ig el a remeny... Ha ezt elszalasztjuk - soha tobbet.,..
Szerintem is csak a pozitivitas hozhat eredmenyt...
Remenykedjunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Aprilis 8-ig el a remeny... Ha ezt elszalasztjuk - soha tobbet.,..
Szerintem is csak a pozitivitas hozhat eredmenyt...
Remenykedjunk.
dr. prédikátor
Viktor szopkin ! Ne a gatyát kösd fel hanem magadat!!!
RonaGyuri
ez a példa legfeljebb arra az ízére hasonlít, amit foci helyett nálunk művelnek! =))
justhpeter
@karma1: Reménykedjünk. Milyen jelet láttál az éjjel erre vonatkozólag ? Vagy látomásod volt ?
papa.49
@dr. prédikátor: Nincs nekünk olyan szerencsénk )))))))))))
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Remenykedjunk"

Komolyan kérdezem, miben lehet reménykedni?
Mi változna egy új, demokratikus kormánytól? Mire lenne képes egy minden területet uraló fityesz maffia ellen?Jövő tavaszt nem élné meg az új kormány.
Legyőzni csak úgy lehet orbánt, hogy esélye se legyen a visszatérésre, a politikai pálya folytatására, a fityeszt pedig gyökerestül kell kitépni.
Ez a feltétele, hogy egy új Magyarország épülhessen a rezsim romjain.
karma1
@F_Viktor: En azt mondtam, hogy az uj kormany elso tenykedesenek annak kell lennie, hogy nemcsak orbant es az oligarchait, de legeleslegeloszor ppoltot tunteti el nemcsak a fougyeszi szekbol , de meg csak a politikai es barmilyen kozeleti poszt kozelebol...
A partot pedig addig felfuggeszteni, amig az utolso fillerig el nem szamolnak.
Draga Baratom, ha bekes uton nincs remeny, akkor azt mondod, hogy csak egy ve'res polgarhaboru soporhetne el oket? (Jo, tudom, ezt nem mondod, de akkor mas lehetoseg nincs. Vagy van?)
karma1
@justhpeter: 15.46-ra: Mondjuk ugy, hogy kb. 95-98 %-ban raerzek arra, hogy mi fog tortenni,... Nagyon kevesszer tevedek csak...:o))) A lanyom nagyon nem szerette ezt a tulajdonsagomat amikor nagyon kicsi volt, de mostanra rajott, hogy nem is olyan rossz ez,...:o)))
F_Viktor
@karma1: "Ismerjük egymást" több, mint 4 éve :-))
Jól tudom mire, hogyan gondolsz... Tudom, hogy Te is a demokráciában és (liberalizmust írnék, de tudjuk, hogy ez a szó nem azt jelenti Magyarországon, mint nálunk, mert otthon a fityesz kifordította jelentését, szitok szóvá tette) a szabadságban hiszel.
DE! A demokrácia zászlaja alatt az új kormány nem fog senkit bebörtönözni, mert a lopások kormányszinten, részben törvényi támogatással, félig feketén (nevezzük szürkének) folytak.
Vagyis demokratikus keretek között évek kellenének a jogerős ítéletekhez. Addig pedig nem lesz olyan kormány ami túlélné ezt az időszakot.
Viszont egy 1990-es román forradalomhoz hasonló - nevezzük népi forradalomnak - hatalomváltás esetében nincs ilyen átmeneti fityeszes hatalom megtartás, egyik napról a másikra bukik az egész rendszer Káderrel, orbánnal, polttal, pénztárostul és az összes oligarchiával együtt.
No, innentől, békében lehet majd egy új, európai Magyarországot újjá építeni.
Választásokkal, kirakatban lévő demokratikus átalakítással nem fog menni.
karma1
@F_Viktor: Sajnos, van egy olyan erzesem, hogyha Magyarorszagon valaki ugy vegez orbannal, mint Ceausescuval a sajat nepe, akkor maris kigolyoznank magunkat az Uniobol, mert ok egeszen biztosan nem fogjak toleralni a halalbuntetest,de valoszinuleg annak sem fognak nagyon orulni, ha polgarhaboru lesz, mert az nem fer bele az Unio rendjebe. (Biztosan erre is van valami rendszabaly/jogszabaly, hogy hogy kell fellepni az ilyen orszagokkal szemben, - mert ezt retorzio nelkul nem usznank meg).

A masik: en is abban hiszek leginkabb, hogy a legjobb megoldas ezeknek az eroszakos eltavolitasa lenne a vegleges megoldas, viszont akkor ohatatlanul artatlan emberek is megserulhetnenek, meghalnanak... En pedig allatira nem orulnek, hogyha ket magyar polgar esne egymasnak, EZEK miatt meg plane nem...
justhpeter
@karma1: Ez egy nagyon értékes tulajdonság. Sokat segít a megelőzésben.
F_Viktor
@karma1: Időben elszaladnak, a birkák reakciója pedig kiszámíthatatlan.
Ekkor már nem leszünk se uniós, se NATO tagok.
A kérdés inkább az, hogyan reagál rá putyler.
karma1
@F_Viktor: putyinkanak akkor mar mi se kellunk majd, pont olyan rebellisek es terhek leszunk neki, mint Ukrajna.,... Igazan behodoltatni egyikunket se tudna, - marad a lagymatagsag, es minden kedvezmenyt mi fogunk utoljara megkapni tole a(ha egyaltalan kapunk majd valamit)
F_Viktor
@karma1: Azért geopolitikailag, beékelődve uniós tagországok közé golyófogónak még hassznos lehet az ország.
Gondold el, milyen zűrzavar lenne ha betelepítene pár, atomtöltet kilövésére alkalmas rakétabázist.
adrenalink
"Orbán, kösd fel a gatyát!" A nyomaték kedvéért még hozzátehették volna, hogy a barnaszínű gatyát, vagy a Liberoval bélelt gatyát... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.