A német sajtó Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bajorországi látogatásával kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal. A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap szombati számában Az ő barátja …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az álnokság, az áttetsző alattomosság és a köpönyegforgatás iskolapéldája, ahogyan a Fidesz csúcsvezetése Angela Merkel sikerének szurkol, miközben a német kancellár bevándorláspolitikájának démonizálására és köpködésére építették fel az elmúlt két év kormányzásnak egyáltalán nem nevezhető vicsorgó kardcsörtetését. Az, hogy Magyarországon két éve egyáltalán nem kormányoz a Fidesz, hanem egy képzeletbeli puskaporos hordón ülve reggeltől estig kampányol, hőbörög, hadakozik és időnként feláll és toporzékol, gyakorlatilag a menekültválság kezelésének 2015-ös merkeli intézkedéseire vezethető vissza.

Miközben a magyar kormány szándékosan és előre megfontoltan kis híján humanitárius katasztrófát idézett elő 2015 őszbe hajló forró nyarán, midőn bevándorlók ezreit zúdította ellenőrizetlenül Európára, most korrupték arra gyúrnak, hogy mégiscsak Merkel nyerje a német parlamenti választást holnap. Nem mondhatja senki, hogy nem kerek ez a történet, mert nagyon is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.