A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap szombati számában Az ő barátja címmel közölte Klaus-Dieter Frankenberger kommentárját, amely szerint a bajor Keresztényszociális Unióban (CSU) nagyon a szívükbe zárták Orbán Viktort, és gyakran meg is hívják, de nem tudni, hogy azért-e, mert a “menekültelhárítási csata hősét tisztelik benne”, vagy azért, mert más érdekek kötik őket össze Magyarországgal. Mindenesetre egy ilyen fellépés lehetőséget kínál Orbán bírálóinak, hogy felhánytorgassák a szabadságjogok megsértését, neki pedig arra, hogy magát a “keresztény Nyugat megmentőjeként” beállítva még nagyobb nyilvánossághoz jusson és felháborodást okozzon. A FAZ szerzője hozzátette:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Putyin elvtárs elengedte.a Csicskáját...vendéglátózni ,,,,, a bajorokhoz.
libellle
bolond seehofer azert hivja meg mert egy 6 % kis part szeretne diktalni az egyezések alatt. Ök szeretnék az irányt meghatározni amennyiben egy nagykoalitio létrejön itt. Csupán nem veszi észre, hogy egyre magasabb a viz ami már a szájaíg ér seehofernek és a csu-nak.
kokopelli
@libellle: A Horstl immer egy hazug álkeresztény "katholikus" birha volt,aki
a "nagyok" árnyékában sumákolt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.