Fazekas a szívére vette, hogy ha Magyarország megszegi az önként vállalt közösség törvényét, és többszöri halk-szavú figyelmeztetés ellenére sem vált irányt, azt szankcionálni kénytelenek. “jogszabályok alkotásával, különböző kötelezettségszegési eljárásokkal nyíltan vagy kevésbé nyíltan megpróbálnak bekényszeríteni bennünket egy olyan államszövetségbe vagy szervezetbe, amelyben a magyarság csak alárendelt szerepet játszhat.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A közmunkások, már rabszolgák. A dolgozó embereket pedig cseléddé tette az ostobák és gerinctelen mocskok kegyelméből uralkodó félcigány geci a galerivel. Hogy kerül ide Brüsszel ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@Grafix69: Ráadásul egy népfelkelés esetén ráfognak baszni a fidesz hívők is, mert itt van nálam egy lista így eleve tudom kik a fideszesek a környezetemben is. Ezidáig több, mint százezer név és cím szerepel rajtuk bizonyítékokkal együtt, hogy elvetemült fideszesek. Na ezek is rettegjenek, mert ha beindulnak az események nem lesz kegyelem egyiknek sem.
division
@karma1: A kilakoltatásoknak mindig van oka. Senkit nem tesznek ki csak úgy a saját házából.
peterkelemen
@division: Bizony, majd akkor is ezt mondd, amikor megjelenik a végrehajtó nálad is. Ne hidd te megúszhatod, majd teszünk róla, hogy megtapasztald.
Grafix69
@peterkelemen: A te dolgod , de az ,hogy valaki Fidesz szavazó nem feltétlen jelenti azt is ,hogy az egy szar ember. Ilyen erővel én is az lennék mert sajnos 2010 -ben rájuk szavaztam , ez soha nem fog előfordulni , és egyikkel sem.
peterkelemen
@Grafix69: Nem fideszes szavazókról van szó hanem elvetemült a mai napig a fideszhez ragaszkodó agyhalottakról. Azokat listázom már régóta. Kellő időben elő lesznek szedve és ha kell egyesével lesznek levadászva.
division
@peterkelemen: Most ezen nem tudom mosolyognom kellene e vagy megijednem te fotelhuszár:-) Azért nem semmi lenne ha teszem fel egy új kormány vegzálni kezdené a becsületes embereket, bár nem tartom kizártnak. Azt sem tudod ki vagyok, mit csinálok, szóval ne ítélkezz otthonról kannás borral a kezedben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.